Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Mimovrste Marketplace - BRANDS - MOJA-ZABAVA

Baloni 2 rođendan

SB14M-002-000 1337
SKU kod: SB14M-002-000
Baloni 2 rođendan
InStock
Na zalihi
6,40 EUR
-0%
6,40 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Sadržaj:

  • 10x Baloni 2 rođendan.
  • Veličina balona je 30 cm odn. 12″.
  • Lateks balone možete puniti helijem ili zrakom.

O proizvodu:

Baloni 1 rođendan će napraviti vašu zabavu još zabavniju i poboljšati će ambijent u kojem se odvija vaša zabava. Začinite rođendansku zabavu sa šarenim balonima sa motivom broja.

Detaljnije informacije

Sadržaj:

  • 10x Baloni 2 rođendan.
  • Veličina balona je 30 cm odn. 12″.
  • Lateks balone možete puniti helijem ili zrakom.

O proizvodu:

Baloni 1 rođendan će napraviti vašu zabavu još zabavniju i poboljšati će ambijent u kojem se odvija vaša zabava. Začinite rođendansku zabavu sa šarenim balonima sa motivom broja. Baloni su vrlo kvalitetni, imaju metalik sjaj i u promjeru mjere 30 cm. Prikladni su za široki spektar događaja, kao što su zabave za djecu, rođendanske zabave, godišnjice, a možete ih i pokloniti –samostalno ili kao dodatak vašemu poklonu. S ukjučenjem balona u dekoraciju, zabave nikada nećete pogriješiti. Zato odaberite ovaj neophodan dekoracijski dodatak, koji je stvoren za svaku veselu proslavu i zabavu. Baloni iz najobičnije prostorije stvore poseban, svečani ambijent. Pri tome savjetujemo da koristite velike balone te da kombinirate njihovu veličinu i boju jer ćete samo tako postići maksimalni učinak. Objesite više balona zajedno s raznim ukrasnim trakama i napravite lijep buket koji će ukrasiti sobu ili stol. S idejama i savjetima o tome kako ukrasiti vaš prostor, rado ćemo vam pomoći.
Kombinirajte balone i s ostalim party proizvodima te tako još dodatno oduševite vaše goste. U jednom setu balona ima 10 metalik raznobojnih  balona punih zvjezdica s tiskom broja dve, što je dovoljno za početak vaše dekoracije. Za savršen učinak savjetujemo dekoraciju s više setova, ovisno o veličini prostora u kojem organizirate vašu zabavu. Balone možete puniti helijem ili zrakom. Helij i Hi float tekućina osigurati će dugo lebdenje balona, čak i do dva tjedna nakon punjenja. Za napunjene lateks balone koristi se uteg za balone koji spriječava da balon odleti. Možete ih napuniti i zrakom pomoću spremnika i privezati ga na štapić sa nastavkom za balone. Balon može biti i iljepa uspomena na odličnu zabavu, zato vam može prostor krasiti još tjednima.Balone možete nakon što zabava završi reciklirati.

Baloni 2 rođendan, 30 cm 

  • Sadržaj 10 kom.
  • Punite helijem ili zrakom.
  • Punjenje do veličine 30 cm.
  • Pogodno za rođendanske zabave.
Baloni nisu igračka stoga nisu prikladni za djecu mlađu od 8 godina. Proizvod obavezno koristiti uz nazočnost odrasle osobe.

Tehnički podaci

Velikost balona 30 cm
Dodaci za zabavu Baloni
Baloni od lateksa Baloni za rođendan