Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Rođendan zabava - Dječji rođendan

Paw Patrol maske za lice

8 kom
8 kom Psići u ophodnji 9903839 3256
SKU kod: 9903839
Paw Patrol maske za lice
InStock
Na zalihi
5,80 EUR
-0%
5,80 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Paw Patrol maske za lice za lice su idealna nadopuna svakoj rođendanskoj zabavi ili bilo kojoj drugoj zabavi. Začinite zabavu svog djeteta s prekrasnim maskama crtanih junaka Chase, Rubble, MarshallSkye teme Paw Patrol.

  • 8 Paw Patrol maske za lice.
  • Veličina ONE SIZE za sve.
  • Kombiniraj s ostalim party proizvodima.

Detaljnije informacije

Tema je pogodna za dječake i djevojčice. Sa elastikom ih jednostavno namjestite na lice i pretvorite se u crtane junake. Na stolu ne smiju nedostajati ni salvete in čaše iste teme. Djeca će biti presretna kada ugledaju cijeli paket Party proizvoda teme Paw Patrol.

Simpatičnim maskama dodajte i ostale Paw Patrol party proizvode i tako dodatno oduševite vaše goste. Party program sadrži salvete, tanjure, stolnjak, pribor u crvenoj boji (vilice, noževi, žlice) za višekratnu upotrebu, natpise - bannere, maske glavnih aktera, itd... Kada zabava završi maske ne trebate baciti u smeće. Izrađene su od papira i zato se s njima možete igrati i nakon zabave. Maske možete reciklirati, pobrinite se, da se iz tog papira napravi nov razgradljiv proizvod.

Ne zaboravite i na balone! Baš BALONI daju poseban dekorativni učinak, mogli bi reći da su “trešnja na vrhu torte” svake zabave. Naš savjet je da zabavu ukrasite s puno balona jer samo tako možete postići maksimalni učinak. vaše dijete i vi sijati ćete od ponosa jer će svi gosti hvaliti vašu zabavu!

Paw Patrol maske za lice, različite slike psića

Psići na ophodnji maske su nepohodan dodatak na svakoj zabavi teme hrabrih Psića. Pogodan je za djecu različitih dobnih skupina. Proizvod je jednostavan za upotrebu.

100 % papir.

Bez MOJE ZABAVE nema TOP zabave!

Tehnički podaci

Dječji rođendan Dječaci
Dodaci za zabavu Kapice, rajfovi, tijare