Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Baloni - Baloni od folije - Airwalker baloni

Frozen AirWalker Elsa

Frozen 110087-01 910
SKU kod: 110087-01
Frozen AirWalker Elsa
InStock
Na zalihi
31,60 EUR
-0%
31,60 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Frozen AirWalker Elsa balon čine zabavu još zabavnijom, te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Začinite svoju proslavu s prekrasnim folija balonom.

  • Veličina balona je 144 cm x 88 cm.
  • Folija balon puni se zrakom.

Detaljnije informacije

Začinite vašu zabavu s prekrasnim AirWalker folija balonom Elsa. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Posebna značajka Airwalker balona je u tome da mu nije potreban dodatni uteg  jer je napravljen tako da izgleda kao da hoda pored vas. Prikladni su za široki spektar događaja, kao što su: zabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razni prijemi, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu. S uključenjem balona u dekoraciju vaše zabave nećete promašiti. Zato odaberite ovaj neophodan dekoracijski dodatak, koji je stvoren za svaku veselu proslavu i zabavu. Baloni iz najobičnije prostorije stvore poseban, svečani ambijent. Pri tome savjetujemo da koristite velike balone te da kombinirate njihovu veličinu i boju jer ćete samo tako postići maksimalni učinak. Objesite više balona zajedno s raznim ukrasnim trakama i napravite lijep buket koji će ukrasiti sobu ili stol. S idejama i savjetima o tome kako ukrasiti vaš prostor, rado ćemo vam pomoći. Kombinirajte balone s drugim party proizvodima i ostavite dojam na vašim gostima. U paketu je 1 balon, što je dovoljno za početak vaše dekoracije. Za savršen učinak savjetujemo dekoraciju s više setova, ovisno o veličini prostora u kojem organizirate vašu zabavu. Balone možete puniti helijem ili zrakom. Helij i Hi float tekućina osigurati će dugo lebdenje balona, čak i do dva tjedna nakon punjenja. Balon može biti i lijep suvenir na odličnu zabavu, kojeg gost može odnijeti kući. Balone možete nakon što zabava završi reciklirati.

Frozen AirWalker Elsa, 144 cm x 88 cm, Party proizvod

  • Sadržaj 1x Folija balon Frozen.
  • Balon je napravljen od posebne folije i puni se helijem ili zrakom.
  • Pogodno za poklon.

Baloni nisu igračka stoga nisu prikladni za djecu mlađu od 8 godina. Postoji mogućnost ugušenja s puknutim ili oštećenim balonom. Proizvod obavezno koristiti uz nazočnost odrasle osobe.

Tehnički podaci

Dječji rođendan Djevojčice