Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Rođendan zabava - Dječji rođendan

Paw Patrol maske copy

Ocean junaki 0194099023344 9908482
SKU kod: 9908482
Paw Patrol maske copy
InStock
Na zalihi
7,30 EUR
-0%
7,30 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Brzi pregled

  • 8 Paw Patrol maske
  • Veličina ONE SIZE za sve.
  • Kombiniraj s ostalim party proizvodima.

O proizvodu:

Paw Patrol maske su idealna nadopuna svakoj rođendanskoj zabavi ili bilo kojoj drugoj zabavi. Začinite zabavu svog djeteta s prekrasnim maskama crtanih junaka Chase, Rubble, MarshallSkye teme Paw Patrol.

Detaljnije informacije

Brzi pregled

  • 8Paw Patrol maske.
  • Veličina ONE SIZE za sve.
  • Kombiniraj s ostalim party proizvodima.

O proizvodu:

Paw Patrol maske su idealna nadopuna tvojoj rođendanskoj zabavi. Začinite zabavu svog djeteta s prekrasnim maskama crtanih junaka Chase, Rubble, MarshallSkye teme Paw Patrol. Maske Paw Patrol su idealna nadopuna svakoj rođendanskoj zabavi ili bilo kojoj drugoj zabavi. Tema je pogodna za dječake i djevojčice. Proslavi s crtanim junacima kao što su Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, Skye i Ryder. Sa elastikom ih jednostavno namjestite na lice i pretvorite se u crtane junake. Na stolu ne smiju nedostajati ni salvete in čaše iste teme. Djeca će biti presretna kada ugledaju cijeli paket Party proizvoda teme Paw Patrol.
Simpatičnim maskama dodajte i ostale Paw Patrol party proizvode i tako dodatno oduševite vaše goste. Party program sadrži salvete, tanjure, stolnjak, pribor u crvenoj boji (vilice, noževi, žlice) za višekratnu upotrebu, natpise - bannere, maske glavnih aktera, itd... Kada zabava završi maske ne trebate baciti u smeće. Izrađene su od papira i zato se s njima možete igrati i nakon zabave. Maske možete reciklirati, pobrinite se, da se iz tog papira napravi nov razgradljiv proizvod.
Ne zaboravite i na balone! Baš BALONI daju poseban dekorativni učinak, mogli bi reći da su “trešnja na vrhu torte” svake zabave. Naš savjet je da zabavu ukrasite s puno balona jer samo tako možete postići maksimalni učinak. vaše dijete i vi sijati ćete od ponosa jer će svi gosti hvaliti vašu zabavu!

Paw Patrol maske, različite slike psića

Psići na ophodnji maske su nepohodan dodatak na svakoj zabavi teme hrabrih Psića. Pogodan je za djecu različitih dobnih skupina. Proizvod je jednostavan za upotrebu.
  • 100 % papir.

Bez MOJE ZABAVE nema TOP zabave!

Tehnički podaci

Dječji rođendan Dječaci
Dodaci za zabavu Kapice, rajfovi, tijare