Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Rođendan zabava - Sve za zabavu - Stolnjaki

Dinosauri stolnjak copy

Cars 5201184815618 815618
SKU kod: 815618
Dinosauri stolnjak copy
InStock
Na zalihi
6,90 EUR
-0%
6,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Cars prt bo poskrbel, da bo slavnostna miza dobila piko na i. Razlog, zakaj se odločiti zanj ni le estetski, temveč ta prt nudi popolno zaščito pred nepredvidenimi spodrslajčki naših malčkov (prevrnjeni kozarčki, koščki torte, ki zgrešijo krožnik,...).

  • 1x Cars prt.
  • Velikost je 120 cm x 180 cm.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki teme.

Detaljnije informacije

Praznuj z junaki Strele McQuine. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov. Prazničnemu prtu dodajte še druge izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, baloni, rojstnodnevne svečke,  itd... Lahko pa ga enostavno pobrišete in ga priložnostno uporabite na naslednji zabavi. 

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Cars prt, 120 cm x 180 cm, Party izdelek

  • Prt je za večkratno uporabo.
  • Prt z glavnimi junaki temeCars.
  • Maksimalen učinek zabave je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme.
  • Praznuj z v stilu.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Tehnički podaci

Dječji rođendan Dječaci
Sve za zabavu Stolnjaki