Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Rođendan zabava

Brontosaurus AirWalker

Dinosauri 2500801 539
SKU kod: 2500801
Brontosaurus AirWalker
Ovaj proizvod trenutno nije dostupan.
OutOfStock
11,50 EUR
-0%
11,50 EUR

Sadržaj:

 • 1x kvalitetni Brontosaurus AirWalker folija balon.
 • Pogodno kao poklon gostitelju zabave.
 • Veličina balona je 78 x 66 cm.
 • Folija balon puni se zrakom.

Opis:

Začinite vašu zabavu s prekrasnim AirWalker folija balonom Dinosaur-Brontosaurus. Balon je vrlo kvalitetan, ima metalik sjaj i mjeri 78 x 66 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Posebna značajka Airwalker Dinosaur-Brontosaurus balona je u tome da mu nije potreban dodatni uteg, jer je napravljen tako da izgleda kao da hoda pored vas.

Detaljnije informacije

Sadržaj:

 • 1x kvalitetni Brontosaurus AirWalker folija balon.
 • Pogodno kao poklon gostitelju zabave.
 • Veličina balona je 78 x 66 cm.
 • Folija balon puni se zrakom.

Opis:

Začinite vašu zabavu s prekrasnim AirWalker folija balonom Dinosaur-Brontosaurus. Balon je vrlo kvalitetan, ima metalik sjaj i mjeri 78 x 66 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Posebna značajka Airwalker Dinosaur-Brontosaurus balona je u tome da mu nije potreban dodatni uteg, jer je napravljen tako da izgleda kao da hoda pored vas. Prikladni su za široki spektar događaja, kao što su: zabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razni prijemi, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu. S uključenjem balona u dekoraciju vaše zabave nećete promašiti. Zato odaberite ovaj neophodan dekoracijski dodatak, koji je stvoren za svaku veselu proslavu i zabavu. Baloni iz najobičnije prostorije stvore poseban, svečani ambijent. Pri tome savjetujemo da koristite velike balone te da kombinirate njihovu veličinu i boju jer ćete samo tako postići maksimalni učinak. Objesite više balona zajedno s raznim ukrasnim trakama i napravite lijep buket, koji će ukrasiti sobu ili stol. S idejama i savjetima o tome kako ukrasiti vaš prostor, rado ćemo vam pomoći. Kombinirajte balone s drugim party proizvodima i ostavite dojam na vašim gostima. U jednom setu balona ima 10 metalik svijetlo plavih balona,  što je dovoljno za početak vaše dekoracije. Za savršen učinak savjetujemo dekoraciju s više setova, ovisno o veličini prostora u kojem organizirate vašu zabavu. Balone možete puniti helijem ili zrakom.Helij i Hi float tekućina osigurati će dugo lebdenje balona, čak i do dva tjedna nakon punjenja. Balon može biti i lijep suvenir na odličnu zabavu, kojeg gost može odnijeti kući. Balone možete nakon što zabava završi reciklirati.

Baloni AirWalker Dinosaur-Brontosaurus, 78 x 66 cm cm, Party proizvod

 • Sadržaj 1x Folija balon Dinosaur-Brontosaurus.
 • Balon je napravljen od posebne folije i puni se helijem ili zrakom.
 • Pogodno za poklon.
Baloni nisu igračka stoga nisu prikladni za djecu mlađu od 8 godina. Postoji mogućnost ugušenja s puknutim ili oštećenim balonom. Proizvod obavezno koristiti uz nazočnost odrasle osobe.
 

Tehnički podaci

Dječji rođendan Dječaci
Baloni od folije Airwalker baloni