Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Rođendan zabava - Godišnjica - 30. rođendan

Baloni 30 godina

MOJA-ZABAVA 05379 963
SKU kod: 05379
Baloni 30 godina
InStock

Izberi količino

Na zalihi
4,90 EUR
-0%
4,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baloni 30 let nam naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Praznovanje obletnice popestrite z belimi stop 30 baloni za vaš rojstni dan. Primerni so za priložnosti kot so, rojstnodnevne zabave, obletnice, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Paket vsebuje 8 balonov. Lateks balone lahko polnite s helijem ali zrakom.
 

Top zabava je z Mojo zabavo!

Detaljnije informacije

Baloni 30 let nam naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Praznovanje rojstnega dne popestrite z belimi baloni za 30 rojstni dan.  Primerni so za priložnosti kot so, rojstnodnevne zabave, obletnice, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu.


Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu je 8 belih lateks balonov z potiskom številke 30. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Napolnite jih lahko z zrakom ali s helijem. Hi float tekočina pa poskrbi, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še dva tedna po polnitvi. Lahko pa jih napihnete z zrakom, v pomoč naj vam bo tlačilka. Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, zato vam lahko krasi prostor še tedne. Balone ob končani zabavi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni 30 let, beli baloni stop 30, velikost 30 cm

  • Vsebina 8 kom.
  • Ponite z helijem ali zrakom.
  • Napolnijo se do velikosti 30 cm.
  • Primerni za rojstnodnevne zabave oz. obletnice.

Tehnički podaci

Baloni od lateksa Baloni za rođendan
Godišnjice 30. rođendan
Dodaci za zabavu Baloni