Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Rođendan zabava

Magični jednorog čaše

Jednorog 581929-66 3938
SKU kod: 581929-66
Magični jednorog čaše
InStock
Na zalihi
2,80 EUR
-0%
2,80 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Vsebina:

  • 8x Magical Unicorn kozarčki.
  • Kozarčki zadržijo 250 ml tekočine.
  • Uporabni so za hladne pijače.
  • Kombiniraj z ostalimi izdelki teme Unicorn.

Opis izdelka:

Unicorn kozarčki so idealni za serviranje hladne pijače na tvoji rojstnodnevni zabavi. Nazdravite s svojo najljubšo pijačo in svojimi žejnimi prijatelji s kozarčki teme Samorog.

Detaljnije informacije

Vsebina:

  • 8x Magical Unicorn kozarčki.
  • Kozarčki zadržijo 250 ml tekočine.
  • Uporabni so za hladne pijače.
  • Kombiniraj z ostalimi izdelki teme Unicorn.

Opis izdelka:

Magical Unicorn kozarčki so idealni za serviranje hladne pijače na tvoji rojstnodnevni zabavi. Nazdravite s svojo najljubšo pijačo in svojimi žejnimi prijatelji s kozarčki teme Samorog. Kozarčke enostavno postavite na mizo, ki je prekrita s prtom enake teme. Na mizi ne smejo manjkati niti krožniki in prtički iste teme. Dovolite otrokom, da si sami natočijo željeno pijačo, na primer vodo, naraven sok ali drugo zdravo pijačo. Nazdravijo lahko tudi z otroškim šampanjcem. Prazničnim kozarčkom dodajte še druge Unicorn party izdelke, saj bo zabava, le tako dobila pravi izgled. Party izdelki vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, piščalke, vabila, svečke itd... Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta Samorog, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Preglejte po spletu kakšno torto si želite in mi vam jo izdelamo. Po končanem rojstnem dnevu lahko kozarčke enostavno zavržete oz. reciklirate, saj so iz kartona in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz kozarčka ponovno naredi nov razgradljiv produkt. Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Magical Unicorn kozarčki, 250 ml, 8 kom, Party izdelek

- Kozarčki so lahko za večkratno uporabo. - Izdelek je papirja. - Kozarčki z glavnimi junaki teme Unicorn. - Maksimalen učinek je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme Unicorn. - Praznuj z junaki Unicorn.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Tehnički podaci

Dječji rođendan Djevojčice
Sve za zabavu Čaše
slika Ne