Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Rođendan zabava - Dodaci za zabavu - Dekoracije, natpisi i girlande

Gradilište banner copy copy

Monster High 552518
SKU kod: 552518
Gradilište banner copy copy
InStock
Na zalihi
5,90 EUR
-0%
5,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1.

Sadržaj:

  • 1x Gradilište banner
  • Veličina natpisa je 180 m x 15 cm.
  • Happy Birthday natpis.
  • Gradilište banner kombiniraj s ostalim party proizvodima .

Opis proizvoda:

Gradilište banner je idealna nadopuna na svakoj rođendanskoj zabavi. Začinite zabavu svog djeteta s prekrasnim natpisom teme Gradilište.

Detaljnije informacije

Sadržaj:

  • 1x Gradilište banner
  • Veličina natpisa je 180 m x 15 cm.
  • Happy Birthday natpis.
  • Gradilište banner kombiniraj s ostalim party proizvodima .

Opis proizvoda:

Gradilište banner je idealna nadopuna na svakoj rođendanskoj zabavi. Začinite zabavu svog djeteta s prekrasnim natpisom teme Gradilište. Proslavi s crtanim junacima Gradilište kao što su bageri, kamioni, traktori i ostali strojevi! Natpis Happy Birthday jednostavno namjestite iznad stola, koji je prekriven stolnjakom Gradilište. Djeca će biti oduševljena jer će imati svoj Gradilište kutak. Na stolu ne smiju nedostajati ni salvete, čaše  i baloni iste teme. Djeca će biti presretna kada ugledaju cijeli paket Party proizvoda teme Gradilište. Simpatičnom banneru dodajte i ostale Gradilište party proizvode, tako će zabava dobiti pravi izgled. Party program Gradilište sadrži salvete, tanjure, stolnjak, pribor u boji (vilice, noževi, žlice) za višekratnu upotrebu, natpise - bannere, svjećice, pozivnice, baloni,  rođendanske svjećice, slamke  itd...Nakon završetka rođendanske zabave možete natpis baciti u smeće jer je napravljen od razgradljivog papira. Na taj način pridonosite očuvanju okoliša i brinete se da se iz starog papira napravi novi, razgradljiv proizvod. Ne zaboravite i na balone! Baš BALONI daju poseban dekorativni učinak, mogli bi reći da su “trešnja na vrhu torte” svake zabave. Naš savjet je da zabavu ukrasite s puno balona jer samo tako možete postići maksimalni učinak. Vaše dijete i vi sijati ćete od ponosa jer će svi gosti hvaliti vašu zabavu!

Gradilište banner, 180 cm x 15 cm, 1 kom, Party proizvod

- Natpis je pogodan za višekratnu upotrebu. - Natpis s glavnim junakom teme Gradilište. - Maksimalni učinak zabave postiže se u kombinaciji s preostalim Party proizvodima teme Gradilište. - Proslavi s crtanim junacima Gradilište kao što su bageri, kamioni, traktori i ostali strojevi!

Neka vaša zabava bude najbolja!

Tehnički podaci

Dječji rođendan Djevojčice
Dodaci za zabavu Dekoracije, natpisi i girlande