Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Praznici i prigode - Božič i Nova godina

Rudolf folija balon copy

Božič i Nova godina 5900779183568 FB113
SKU kod: FB113
Rudolf folija balon copy
InStock
Na zalihi
6,90 EUR
-0%
6,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Nutcracker folija balon bo popestril okraševanje za Božiča in Novega leta. Balon ima obliko znanega lika vojaka Hrestača oz. Nutcracker. 

  • 1x Nutcracker folija balon.
  • Velikost je 34 x 85 cm.
  • Prekrasen dodatek k dekoraciji.

Top zabava je z Mojo zabavo.

Detaljnije informacije

Vsako zabavo naredijo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaše praznovanje. V paketu prejmete nenapihnjen balon Hrestača.

Primeren je za priložnosti - Božične in Novoletne zabave, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo.

Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da jih je veliko, saj je bo le tako učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali.

Kombinirajte še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. Za popolen učinek, pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dogodek. Napolnite jih lahko z zrakom.

Lahko pa je tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Ob končani zabavi jih lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Nutcracker folija balon, 50 x 62 cm

  • Vsebina 1 kom.
  • Balon se napihne z zrakom.
  • Primeren za darilo ob odhodu iz zabave.

Tehnički podaci

Dodaci za zabavu Baloni
Baloni od folije Baloni za posebne prilike
Božić i Nova godina Baloni