Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Pinjate - Pinjate

Pinjata Magarac copy

Ocean junaki P17900
SKU kod: P17900
Pinjata Magarac copy
InStock
Na zalihi
32,90 EUR
-5%
31,26 EUR
kom

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Pinjata Magarac za sve generacije. Zabava će u trenutku kada objesite ovu prekrasnu pinjatu postati još čarobnija. Sa svojim prekrasnim izgledom zasigurno će biti vrhunac svake rođendanske zabave.

  • 1x Pinjata Magarac.
  • Kombiniraj sa ostalim Party proizvodima.
  • Dimenzija kofera 55.8 x 25.4 x 19 cm.
  • Pinjata pogodna za sve uzraste.
  • Igračke i slatkiši nisu uključeni u isporuku.

Detaljnije informacije

Pinjata Magarac za sve generacije. Zabava će u trenutku kada objesite ovu prekrasnu pinjatu postati još čarobnija. Sa svojim prekrasnim izgledom zasigurno će biti vrhunac svake rođendanske zabave. Pinjatu Gusarski kofer pričvrstite tako, da jednostavno visi. Pričvrstiti ju možete na strop ili vani na drvo. Visina namještene pinjate mora biti takva, da ju može slavljenica ili slavljenik udariti sa udaraljkom (udaraljku molim naručite odvojeno). Slavljenica ili slavljenik mora udarati po pinjati sve dok iz nje ne padnu sakriveni poklonćiči. Jedinstvenoj pinjati dodajte i ostale Party proizvode te tako još dodatno oduševite vaše goste. Jer je pinjata napravljena od razgradivog papira, nakon završetka rođendanske zabave možete ju jednostavno baciti u smeće. Na taj način pridonosite očuvanju okoliša i brinete se da se iz starog papira napravi novi, razgradljiv proizvod.

Pinjata Magarac, 55.8 x 25.4 x 19 cm, 1x pinjata, Party proizvod

Uputstva:

  1. Prvo napunite pinjatu s malim igračkama, slatkišima i ostalim sitnim iznenađenjima.
  2. Pinjatu namjestite tako, da oko nje ima dovoljno mjesta za manevar, vrpce moraju biti vidljive svima.
  3. Ispod pinjate postavite djete sa savezanim očima i zavrtite ga tri puta.
  4. Nankon što ga tri puta zavrtite, zaustavite ga. Ostala djeca neka tada počne glasno brojati do 10, u tom vremenu mora djete povući pravu vrpcu (samo jedna vrpca otvara pinjatu) ili dovoljno jako udariti po pinjati, da se ta otvori. Ako mu u to vremenu dok ostala djeca broje do 10 to ne uspije, na redu je drugo dijete.
  5. Kada igrač uspije otvoriti pinjatu, iz nje popadaju igračke, slatkiši i ostala mala iznenađenja. Potrudite se da jih djeca pokupe što više moguće.

Tehnički podaci

Dječji rođendan Dječaci