Još 0.0 do besplatne dostave.

Dostava

MOJA ZABAVA šalje sve narudžbe i u HRVATSKU (dostava od 2-3 dana).

BESPLATNA isporuka nad 65 €.

Narudžbe prihvaćene radnim danom do 12 sati bit će izvršene istog dana. Na taj će način većina narudžbi biti dostavljena u roku od dva do tri radna dana (ako su artikli na zalihi). Dostava paketa ovisi o vremenu narudžbe.

Paketi će biti isporučeni na adresu koju ste naveli prilikom registracije ili u postupku kupnje. Preporučujemo, da navedete adresu na kojoj se nalazite ujutro ili rano poslijepodne. Morate napisati kontakt – broj mobilnog telefona. Samo kurir će vam poslati SMS na dan isporuke i obavijestiti vas s pozivom prije isporuke. U slučaju da u tom trenutku niste kod kuće, naknadnu dostavu možete dogovoriti putem telefona direktno s kurirom.

U slučaju neuspješne dostave, GLS služba će vam poslati poruku o prispjeloj pošti putem SMS-a ili s pozivom prije isporuke. Gore navedeni podaci za kontakt – možete kontaktirati i naručiti ponovnu dostavu paketa na svoju adresu, ili organizirati da vam paket dostavljen na drugu adresu (gdje se u trenutku isporuke dostupni). Služba Poste vam o primitku paket pošalje mail, ako prilikom dostave niste na adresi, ostaviti će vam ceduljicu.

Ekipa Moja zabava!

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.