Još 0.0 do besplatne dostave.

Zamjena robe

Kako vratiti naručenu robu?

  • Prilikom vraćanja proizvoda na Moja zabava d.o.o., priložite obrazac za povrat i kopiju računa;
  • Paket treba poslati na način praćenja isporuke.
  • Troškovi dostave paketa plaća pošiljatelj
  • U slučaju povlačenja iz ugovora i korištenja bonusa, popusta ili promotivnog koda, ova se sredstva smatraju diskontiranim i ne vraćaju se korisniku. Plaćeni iznos vraća se korisniku na TRR.

Štete (oštećenje pošiljke)

Pošta

U slučaju da preuzmete pošiljku i primijetite da je proizvod ili pošiljka fizički oštećena, da nedostaje sadržaj, ili se vidni znakove otvaranja, možete podnijeti proces nadoknađivanja kod dostavljača. To napravite tako da pošiljku (pakiranje + sadržaj) vratite na poštu čim primijetite oštećenje ili opljačkana pošiljku, najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pošiljke. Imajte na umu da morate popuniti zapis o oštećenoj pošiljci kojeg morate i potpisali. Po primitku sve potrebne dokumentacije, zahtjev za naknadu štete podnosi se na Poštu. Zahtjev je upućen Komisiji Pošte. Na temelju odgovora ili odobrenja vraća se povrat ili nova stavka. Zajedno s Poštom ćemo srediti da se zahtjev sredi u najkraćem mogućem roku.

GLS usluga isporuke

Ako vaš paket isporučuje GLS i vidite da je proizvod ili pošiljka fizički oštećena, da nedostaje sadržaj, ili se vidni znakove otvaranja, možete podnijeti postupak vračanja blaga. Šteta mora biti prijavljena u roku od 7 kalendarskih dana od dana primitka paketa putem e-pošte info@mojazabava.si ili telefonom na +386 (0) 40 975 662. Prilikom izvještavanja štete također će trebati slika (unutarnji) pakiranja, oštećenih predmeta, GLS naljepnica i opis oštećenja.

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.