Još 0.0 do besplatne dostave.

Pravne napomene

Pristup na web stranicu i njene uporabe u skladu s odredbama sljedećih stavaka ovoga pravne obavijesti i odredbama zakona i propisa koji su na snazi u Republici Hrvatski. Pristupanjem i korištenjem ove stranice slažete i prihvaćate, bez ikakvih ograničenja, sljedećim uvjetima korištenja i priznati, da je svaki sporazum između vas i autorima u skladu s odredbama ovog zakonskog obavijesti i ostale odredbe koje su na snazi u Republici Hrvatski. Ako se ne slažete s onom u prvom stavku, bez ikakvih ograničenja, molimo vas da ostavite ovu stranicu.

Web stranica i njezin puni sadržaj, uključujući puni tekst i slike, isključivo su u vlasništvu autora i zaštićeni su autorskim pravima, uključujući sva prava zadržana, osim ako nije drugačije navedeno. Bilo koji sadržaj koji predstavlja karakterni obrazac ili neki drugi prepoznatljiv znak, u isto vrijeme ili registrirani ili neregistrirani zaštitni znaci ili oznake usluga ili drugih prava intelektualnog vlasništva autora i drugih osoba u skladu sa zakonima i propisima kojima se uređuje zaštita prava intelektualnog vlasništva. Korištenje bilo kojeg sadržaja zabranjeno je bez izričitog pismenog dopuštenja vlasnika sadržaja web stranice.

Zabranjeno je distribuirati, mijenjati, snimanje, objavljivanje, licenciranje ili distribuiranje takvog sadržaja na bilo koji način bez izričite pisane suglasnosti autora.

Koristite ovu stranicu na vlastiti rizik. Autori, ili bilo koje druge osobe uključene u stvaranje, proizvodnju ili isporuku ove web stranice neće biti odgovoran za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu, posljedičnu ili druge štete koje proizlaze iz ili su u vezi s upotrebom ove stranice ili njenog sadržaja, bez obzira da li na temelju ugovora, delikta, objektivne odgovornosti ili nešto drugo, čak i ako su bili upozoreni na mogućnost takvih šteta.

Web stranica može sadržavati veze na druge web stranice koje posjeduju ili kojima upravljaju druge pravne ili fizičke osobe. Ovakve veze pružaju autori samo zbog praktičnosti. Uz to, autori nisu poticani i podržani od strane sadržaja ili bilo kojeg drugog proizvoda ili usluga sadržanih na tim web mjestima. Ako uspostavite vezu s takvim web stranicama, učinite to na vlastitu odgovornost i bez dopuštenja autora.

Sadržaj web stranica zaštićen je autorskim pravom i zaštićen. Intelektualno vlasništvo.

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.