Još 0.0 do besplatne dostave.

Često postavljana pitanja

Kako naručiti proizvod u vašoj trgovini i izvršiti kupnju?

Ako ste na popisu proizvoda u našoj online trgovini, kliknite na proizvod koji vas zanima. Detaljan opis proizvoda pod kojim se (za proizvode na zalihama) prikazuje gumb “Košarica”. Odaberite količinu proizvoda koju želite dodati u košaricu i kliknite gumb “Košarica”. Ako je proizvod uspješno dodan, nakon klika pojavit će se obavijest, koja također uključuje vezu na košaricu za kupnju. Sada možete nastaviti pregledavati stranicu, dodati više proizvoda ili posjetiti košaricu za kupnju (u bilo kojem trenutku također možete kliknuti ikonu u gornjem desnom kutu). U njoj možete vidjeti skicirane proizvode sa svim pojedinostima o vrijednosti kupnje, troškovima dostave, utvrđenim kuponima itd. Ispunite podatke o plaćanju i dostavi i kliknite gumb narudžbe. Ovo je mjesto gdje nalazite narudžbu i odmah primate e-poštu o dovršenoj kupnji.

Kako ukloniti proizvode iz košarice?

Uz proizvod u košarici nalazi se i mala ikona – X. Jednostavno kliknite na X i proizvod će biti izbrisan iz vaše košarice.

Kako mogu kupiti?

Kada završite s prikupljanjem stavki u košarici, jednostavno kliknite gumb “Nastavi na kasu”. Bit će vam predstavljen novi prozor u koji ćete unijeti svoje podatke.

Je li potrebna posebna registracija?

NE, nije potrebna posebna registracija u našoj web trgovini. Prijava će se automatski dogoditi. Na mail ćete primiti poruku o narudžbi.

Kada dobivamo naručene proizvode?

Sve narudžbe koje dolaze do 14 sati šalju se istog dana putem GLS-a ili Pošte. U 99% slučaju paketi su dostavljeniu 2-3 radna dana.

Imate li stvari na lageru?

Svaka stavka je označena ako je proizvod na zalihi.

Gdje možemo vidjeti proizvode?

Trenutačno nemamo vlastitu klasičnu trgovinu, a proizvode možete naručiti samo putem web trgovine.

Možemo li kupiti vaše proizvode negdje drugdje?

Određeni proizvodi prodaju se i u Hrvatskoj. Ako imate povjerenja u nas, možemo vam pomoći.

Zatim, ako je kostim prevelik ili premalen?

Za svaki odjevni predmet, u odjeljku “detalji” detaljno su prikazane dimenzije u cm za svaku veličinu kostima. Najbolje je mjeriti osob, a zatim naručiti pravu veličinu. Ako ste pogriješili, možete vratiti ili zamijeniti kostim. Važno je samo, da je kostim u originalnoj ambalaži.

Kakav je postupak povratka?

Proizvodi se uvijek mogu vratiti ili zamijeniti u originalnoj ambalaži. Pošaljite ili pošaljite ga na našu adresu s kopijom računa i povratnim ili zamjenskim pismom. Ako je to samo povrat, još uvijek možete dodati TRR račun kako biste vratili novac. Paketi s otkupninom nisu prihvaćeni!

Koliko košta trošak transporta?

Troškovi dostave su vidljivi čim odaberete zemlju proizvod u košarici. Paketi se šalju RECOMMENDED na adresu koju ste naveli u trenutku kupnje (dom ili gdje su ujutro).

Imate li jamstvo za proizvode naručene online trgovine?

Svi proizvodi imaju 100% jamstvo. GLS je odgovoran za štetu na pakiranju i Pošta. Za oštećene ili pogrešne proizvode molimo kontaktirajte adresu objavljenu na web trgovini.

Koliko proizvoda imate?

Trenutno u našoj mrežnoj trgovini ima više od 2000 proizvoda. Količina se mijenja dnevno, dok dodajemo nove i nove proizvode.

Koliko dugo ste bili na slovenskom tržištu?

Online trgovina radi od 2011. godine.

Gdje imate skladište?

Skladište se vodi na naslovu tvrtke.

Je li moguće osobno pokupiti?

Naravno. Prilikom slanja na “Kraj kupnje” možete odabrati i preuzeti osobu u našem skladištu i nekoliko sati nakon narudžbe koju čekate da paket preuzme.

Što nudite u svojoj online trgovini? (ukratko)

U našoj online trgovini specijalizirani smo za proizvode za razne zabave. Glavne kategorije su sve za rođendane, balone, kostime sa svim priborom za karneval i mnoge druge zanimljive proizvode koji se mogu naći samo u online prodaji.

Koliko različitih kostima imate?

Trenutno imamo oko 100 različitih kostima za djecu, žene i muškarce.

Zašto se razlikujete od konkurencije?

Naša web stranica prikazuje samo proizvode koji su na lageru! Imamo najveći izbor dječjih tema za rođendanske zabave za dječake i djevojčice, što se povećava i ažurira svakodnevno. Za sve proizvode mi smo distributer i tako možemo ponuditi najbolju cijenu i uslugu.

Kako još možete pomoći svojim klijentima?

Dostupni smo 24 sata za sva pitanja o pomoći za kupnju i za informacije o proizvodima.

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.