Još 0.0 do besplatne dostave.

Uvjeti korištenja

1. Uvjeti

Sve cijene u našoj web trgovini su završene sa obzirom na dan narudžbe i uključuju PDV. Cijene su izražene u eurima.

Svi proizvodi, koji su na lageru, će biti isporučeni u roku od 2-3 dana od datuma vaše narudžbe putem GLS dostave. Poštarina se naplaćuje po trenutnoj cijeni GLS-a, i već je vidljiva prilikom naručivanja proizvoda.

U 95% sve proizvode pošaljemo sljedeći radni dan. Dakle, proizvod ćete dobiti najkasnije u roku od 3 radna dana. Svaka kupnja u našoj trgovini je 100% sigurna s jamstvom. Proizvod možete bez objašnjenja vratiti u roku od 14 dana od dana kupnje. Vraćeni proizvodi moraju biti neiskorišteni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži.

Ugovor o kupnji se hrani na sjedištu naše tvrtke i možete ga primiti uz pismeni zahtjev. Pišite nam na adresu:

Moja zabava d.o.o., Trdinova cesta 12, 1293 Šmarje-Sap

Nakon završetka kupnje poslat ćemo vam potvrdu o primitku Vaše narudžbe.

U slučaju pogreške ili oštećene robe vas molimo, da nas o tome obavijestite pismeno na našu adresu, putem e-maila na info@mojazabava.si ili nas pozovite na +386 (0) 41 40 975 662.

Potrošač ima pravo, da u roku od 14 dana od dana primitka robe, tvrtku obavijesti, da odustaje od ugovora, bez da je dužan dati razlog svoje odluke.

Smatra se da je poruka pravodobna ako je pošiljka isporučena na vrijeme. Jedini trošak, nastali sa strane potrošača u vezi s otkazom ugovora, je trošak povratka robe. Tog mora vratiti u roku od 30 dana od dana obavijesti o povlačenju.

Vraćena roba mora biti vraćena netaknuta i u istoj količini. Otkupnina neće biti prihvaćena. U slučaju povrata, vas molimo, da nas obavijestite pismeno ili putem telefona. Vaš zahtjev nam pošaljite na adresu:

Moja zabava d.o.o., Trdinova cesta 12, 1293 Šmarje-Sap

Odstupanje od ugovora

Ako potrošač odustane od ugovora, mu mora prodavač vratiti sve uplate. Vraćanje uplate treba prodavač izvršiti što prije moguće, najkasnije u roku od 30 dana od primitka obavijesti o povlačenju. Ako prodavač kasni sa vraćanjem uplate, ono mora potrošaču pored kamata na zakašnjela plaćanja platiti još desetinu uplata za svakih dopunjenih trideset dana kašnjenja u plaćanju.

Za detaljnije informacije o proizvodu ili povrat novca, ili za bilo kakvu pomoć pri korištenju proizvoda, nas pozovite na +386 (0) 41 40 975 662. Dostupni smo svaki radni dan od 8:00 – 17:00.

Sklapanje ugovora

2. Sklapanje ugovora – vodič za kupnju

Proizvode, koje želite naručiti jednostavno ‘Dodajte u košaricu’. Ukoliko želite naručiti više od jednog proizvoda, popravite količinu i kliknite ‘Popravi količinu’ prije nego što nastavite sa kupnjom ili završite kupnju. Ako ste odlučili, da ćete narudžbu platiti pouzećem – prilikom dostave kliknite ‘Poštarina’. Kada završite sa kupnjom, ispunite podatke, koji su nam potrebni. Već pri kraju narudžbe provjerite količinu i iznos narudžbe. To ćete moći sve provjeriti još jednom, kad budete primili automatsku potvrdu sa cijelom narudžbom na vaš mail. Moguće pogreške i popravke možete poslati naknadno na info@mojazabava.si ili pozovite radnim danima od 7:00 do 17:00. Narudžbe pošaljemo isti dan, zato nas o promjenama obavijestite u najkraćem mogućem roku.

3. Podaci o dostavi

Naručeni proizvodi iz naše online trgovine će biti isporučeni putem GLS-a.

Proizvodi, koji su na lageru, će biti isporučeni najkasnije u roku od 3 radna dana. Ako naručeni proizvodi neće moći biti isporučeni na vrijeme, mi ćemo vas o tome obavijestiti, upotrijebiti ćemo vaše kontaktne podatke, koje ste na povjerili prilikom naručivanja.

U 95% sve proizvode pošaljemo sljedeći radni dan, tako da ćete ih primiti najkasnije u roku od 3 radna dana. Ako ste nam ostavili pogrešne kontaktne informacije, nećemo vas moći obavijestiti o dostavi. U slučaju, da proizvod ne primite u tom danom roku, kontaktirajte nas na+386 (0) 40 975 662 ili putem e-maila na info@mojazabava.si

4. Identifikacija kupaca po primitku proizvoda

Dobavljač ili od njega ovlaštena usluga dostave, ima pravo na primjeran način provjeriti identitet stjecatelja proizvoda (vidi osobne ili druge dokumente), jer sa tim osiguravamo, da naručeno blago isporučimo pravoj osobi.

5. Pravna osoba: novac unaprijed

U slučaju narudžbe proizvoda sa strane pravne osobe, plaćanje se može izvršiti nakon ispostavljenog računa, ili proizvode dostavimo pravnim osobama u dogovorenom roku po primitku uplate. Dok kupac ispunjava podatke mora kod ‘Dodatnih želja’ dodati, da želi plaćati po predračunu, ili nazvati na +386 (0) 40 975 662 i sve se dogovoriti.

6. Važeći cjenovnik

Sve cijene proizvoda su po važećom cjenovniku od 1.1.2016 do daljnjega.

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.