Još 0.0 do besplatne dostave.

O nama

Online trgovina mojazabava.net napravljena je u želji da svaka obitelj ili roditelj lako i brzo organizira zabavu. Organizacija zabave za vas ili vaše dijete s nama je jednostavna, bez obzira na prostor (ispred kuće ili u stanu, kući). Firma Moja zabava d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2011. godine.

U vrijeme kada nam se čini da se život odvija brzinom svjetlosti vrlo je važno provesti vrijeme koje imamo na raspolaganju s našim najbližima. Mi smo tu za vas da vam skratimo gubljenje vremena na kupovini i traženju savršenih proizvoda za savršenu zabavu.

Naša vizija:

Biti najbolja, pouzdana i cijenjena tvrtka.

Naša misija je:

Potaknuti ponos i lojalnost u našim kolegama i klijentima osiguravajući održivu rast i profit kroz stalnu inovativnost, izvanrednu kvalitetu i uslugu u ugodnom i zabavnom okruženju.

Online trgovina www.mojazabava.net vam omogućuje stvaranje nezaboravne zabave za vaše dijete s nekoliko klikova. Moja zabava nije zaboravila čak ni na odrasle, jer nudi bezbrojne članke i gadgete i ideje za prekrasne proslave.

U našoj ponudi možete pronaći proizvode za sve vrste proslava i zabava, kao što su:

  • rođendani
  • godišnjice
  • krštenje, pričest i krizma

Uz navedene proslave nudimo i izvrstan izbor proizvoda i ukrasa za:

  • vjenčanja
  • djevojčice
  • dječake
  • vrtne zabave

Ponosimo se kao najveća trgovina proizvoda za proslave na jednom mjestu. Naša ponuda uključuje sve za potrebe proslave. Nudimo vam naočale, tanjure, salvete, pribor, širok raspon balona, natpise, razne svijeće, majice… S vašim idejama vi i vaše dijete možete pripremiti najbolju zabavu koju će zauvijek ostati u sjećanjima vaših gostiju.

Vodeći princip našeg poslovanja je vaše zadovoljstvo i povjerenje.

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.