Generic selectors
Točno podudaranje
Traži u naslovu
Traži u sadržaju
Post Type Selectors
Filtriranje prema kategorijama

O nama

Online trgovina mojazabava.net napravljena je u želji da svaka obitelj ili roditelj lako i brzo organizira zabavu. Organizacija zabave za vas ili vaše dijete s nama je jednostavna, bez obzira na prostor (ispred kuće ili u stanu, kući). Firma Moja zabava d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2011. godine.

U vrijeme kada nam se čini da se život odvija brzinom svjetlosti vrlo je važno provesti vrijeme koje imamo na raspolaganju s našim najbližima. Mi smo tu za vas da vam skratimo gubljenje vremena na kupovini i traženju savršenih proizvoda za savršenu zabavu.

Naša vizija:

Biti najbolja, pouzdana i cijenjena tvrtka.

Naša misija je:

Potaknuti ponos i lojalnost u našim kolegama i klijentima osiguravajući održivu rast i profit kroz stalnu inovativnost, izvanrednu kvalitetu i uslugu u ugodnom i zabavnom okruženju.

Online trgovina www.mojazabava.net vam omogućuje stvaranje nezaboravne zabave za vaše dijete s nekoliko klikova. Moja zabava nije zaboravila čak ni na odrasle, jer nudi bezbrojne članke i gadgete i ideje za prekrasne proslave.

U našoj ponudi možete pronaći proizvode za sve vrste proslava i zabava, kao što su:

  • rođendani
  • godišnjice
  • krštenje, pričest i krizma

Uz navedene proslave nudimo i izvrstan izbor proizvoda i ukrasa za:

  • vjenčanja
  • djevojčice
  • dječake
  • vrtne zabave

Ponosimo se kao najveća trgovina proizvoda za proslave na jednom mjestu. Naša ponuda uključuje sve za potrebe proslave. Nudimo vam naočale, tanjure, salvete, pribor, širok raspon balona, ​​natpise, razne svijeće, majice… S vašim idejama vi i vaše dijete možete pripremiti najbolju zabavu koju će zauvijek ostati u sjećanjima vaših gostiju.

Vodeći princip našeg poslovanja je vaše zadovoljstvo i povjerenje.

040/975-662