Još 0.0 do besplatne dostave.

Kostim Bavarski dječak - XL

5020570872222 30286XL 18760
SKU kod: 30286XL
Kostim Bavarski dječak - XL
OutOfStock
Na zalihi
42,80 EUR
-0%
42,80 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Hitri pregled

  • 1x kostum Bavarski fantič.
  • Velikost XL, L, M.
  • Izberi velikost!
Dostava 1-2 dni.  

O izdelku:

Pustni Kostum Bavarski fantič je med priljubljenimi pustnimi preoblekami za moške v mesecu Oktobra, kjer se izvaja Oktoberfest. V paketu prejmete kratke rjave hlače z naramnicam, belo srajčko in rjavo čepico.

Detaljnije informacije

Pustni Kostum Bavarski fantič je med priljubljenimi pustnimi preoblekami za moške v mesecu Oktobra, kjer se izvaja Oktoberfest. V paketu prejmete kratke rjave hlače z naramnicam, belo srajčko in rjavo čepico. Brez pravilne preobleke na Oktoberfestu nisi opazen in praznik piva ne bo uspel. Pustna preobleka Bavarski fantič je udobna in se lahko uporablja tako za pustovanje na prostem, kot tudi na notranjih pustnih prireditvah. Uporaben je tudi za tematsko zabavo s prijatelji.

Pustni Kostum Bavarski fantič, 1x set, kratke rjave hlače, bela srajčka, čepica

Obleka je enostavna za uporabo. Oblačenje in slačenje je hitro in enostavno. Primeren je za odrasle. Za čiščenje obleke je priporočeno zgolj ročno pranje, saj je iz 100 % poliestra.

  • Ročno pranje.
  • 100 % poliester.
  •  
Opozorilo:

Kostum in embalaža niso igrača. Uporabljati samo pod nadzorom odrasle osebe. Pozor! Držite stran od ognja. Uporabljena barvila se lahko obarvajo, zato perite le s hladno vodo. Upoštevajte navodila za nadaljnjo uporabo! Možnost zadušitve, zaradi manjših delcev. Za preprečitev nevarnosti zadušitve, držite plastično embalažo stran od otrok in dojenčkov! Ne uporabljajte v zibelkah, vozičkih in igralih. Embalaža ni igrača.

Najbolša zabava je z MOJO ZABAVO!

 

Tehnički podaci

Velikost kostuma XL
Kostumi Dječaci