Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Baloni

Veliki Balon FLOWERS

Vjenčanje 28153 777
SKU kod: 28153
Veliki Balon FLOWERS
OutOfStock
Na zalihi
9,90 EUR
-0%
9,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Sadržaj:

  • 1x kvalitetan metalik Balon FLOWERS.
  • Veličina balona je 90 cm.
  • Lateks balon možete puniti helijem ili zrakom.

O proizvodu:

Veliki Balon FLOWERS idealan je dodatak na svakoj proslavi.  Balon je vrlo kvalitetan, ima metalik sjaj i u promjeru mjere 90 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Prikladni su za različite zabavezabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razne prijeme, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu.

Detaljnije informacije

Sadržaj:

  • 1x kvalitetan metalik Balon FLOWERS.
  • Veličina balona je 90 cm.
  • Lateks balon možete puniti helijem ili zrakom.

O proizvodu:

Veliki Balon FLOWERS idealan je dodatak na svakoj proslavi.  Balon je vrlo kvalitetan, ima metalik sjaj i  u promjeru mjere 90 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Prikladni su za različite zabave - zabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razne prijeme, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu. S uključenjem balona u dekoraciju vaše zabave nećete promašiti. Zato odaberite ovaj neophodan dekoracijski dodatak, koji je stvoren za svaku veselu proslavu i zabavu. Veliki baloni iz najobičnije prostorije stvore poseban, svečani ambijent. Pri tome savjetujemo da koristite velike balone te da kombinirate njihovu veličinu i boju jer ćete samo tako postići maksimalni učinak. Objesite više balona zajedno s raznim ukrasnim trakama i napravite lijep buket koji će ukrasiti sobu ili stol. S idejama i savjetima o tome kako ukrasiti vaš prostor, rado ćemo vam pomoći. Kombinirajte  balone s drugim party proizvodima i ostavite dojam na vašim gostima. U jednom setu ima 10 lateks balona s slikom , što je dovoljno za početak vaše dekoracije. Za savršen učinak savjetujemo dekoraciju s više setova, ovisno o veličini prostora u kojem organizirate vašu zabavu. Balone možete puniti helijem ili zrakom. Helij i Hi float tekućinaosigurati će dugo lebdenje balona, čak i do dva tjedna nakon punjenja. Balon može biti i lijep suvenir na odličnu zabavu, kojeg gost može odnijeti kući. Balone možete nakon što zabava završi reciklirati.

Veliki Balon FLOWERS, 90 cm, metalik srebrni

  • Sadržaj 1 kom.
  • Punite helijem ili zrakom.
  • Punjenje do veličine 90 cm.
  • Pogodno za sve zabave.
Baloni nisu igračka stoga nisu prikladni za djecu mlađu od 8 godina. Postoji mogućnost ugušenja s puknutim ili oštećenim balonom. Proizvod obavezno koristiti uz nazočnost odrasle osobe.

Tehnički podaci

Baloni od lateksa Baloni za vjenčanje
Dodaci za zabavu Baloni