Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Rođendan zabava

Baloni 1 rođendan-pink

1. rođen dan SB14P-222-081J 1352
SKU kod: SB14P-222-081J
Baloni 1 rođendan-pink
InStock
Na zalihi
4,50 EUR
-0%
4,50 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Sadržaj:

  • 10x kvalitetnih balona broja 1.
  • Veličina balona je 30 cm odn. 12".
  • Lateks balone možete puniti helijem ili zrakom.

O proizvodu:

Slavje prvog rođendana uljepšajte s balonima na kojima je potisak pink cipelice i broja 1. Baloni su vrlo kvalitetni, imaju metalik sjaj i u promjeru mjere 30 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava.

Detaljnije informacije

Sadržaj:

  • 10x kvalitetnih balona broja 1.
  • Veličina balona je 30 cm.
  • Lateks balone možete puniti helijem ili zrakom.

O proizvodu:

Slavje prvog rođendana uljepšajte s balonima na kojima je potisak pink cipelice i broja 1. Baloni su vrlo kvalitetni, imaju metalik sjaj i u promjeru mjere 30 cm. Ovi baloni će napraviti vašu zabavu još zabavniju i poboljšati će ambijent u kojem se odvija vaša zabava. Prikladni su za široki spektar događaja, kao što su  zabave za djecu, rođendanske zabave, razni prijemi, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu. S ukjučenjem balona u dekoraciju zabave nikada nećete pogriješiti. Zato odaberite ovaj neophodan dekoracijski dodatak, koji je stvoren za svaku veselu proslavu i zabavu. Baloni iz najobičnije prostorije stvore poseban, svečani ambijent. Pri tome savjetujemo da koristite velike balone te da kombinirate njihovu veličinu i boju jer ćete samo tako postići maksimalni učinak.Objesite više balona zajedno s raznim ukrasnim trakama  i napravite lijep buket koji će ukrasiti sobu ili stol. S idejama i savjetima o tome kako ukrasiti vaš prostor, rado ćemo vam pomoći. Kombinirajte balone s drugim party proizvodima i ostavite dojam na vašim gostima. U paketu se nalazi jedan balon, što je dovoljno za početak vaše dekoracije. Za savršen učinak savjetujemo dekoraciju s više setova, ovisno o veličini prostora u kojem organizirate vašu zabavu. Balone možete puniti helijem ili zrakom.Helij i Hi float tekućina osigurati će dugo lebdenje balona, čak i do dva tjedna nakon punjenja. Možete ih napuniti i zrakom, kao pomoć nek vam služi spremnik. Balon može biti i iljepa uspomena na odličnu zabavu, zato vam može prostor krasiti još tjednima.Balone možete nakon što zabava završi reciklirati.

Lateks baloni,  30 cm,  1. rođendan

  • Sadržaj 10 kom.
  • Punite helijem ili zrakom.
  • Punjenje do veličine 30 cm.
  • Pogodno za rođendanske zabave.
Baloni nisu igračka stoga nisu prikladni za djecu mlađu od 8 godina. Proizvod obavezno koristiti uz nazočnost odrasle osobe.

Tehnički podaci

Boja balona Ružičasta
Dječji rođendan Djevojčice, 1. rođendan
Godišnjice 1. rođendan
Baloni od lateksa Baloni za rođendan
Dodaci za zabavu Baloni