You are 0.0 away from free shipping

Home page - Torte

Torta za Obhajilo

6657782
SKU Code: 6657782
Torta za Obhajilo
OutOfStock
/
/
/
Na zalogi
€55.00
-0%
€55.00

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1.

Najboljše torte so vedno pripravljene po meri slavljenca ali tistega, ki mu je namenjena, zato je prav, da je vsaka torta unikat. Torto za obhajilo okrasimo s poljubnimi okraski, enostavnimi 3D figuricami, slikami, oziroma jo izdelamo glede na vaše želje, kjer upoštevamo tudi morebitne omejitve, ki so posledica različnih alergij. 

  • Naročilo najkasneje 3 dni pred dogodkom.
  • Sveže sezonsko sadje.
  • Domače sestavine.

Prevzem na lokaciji podjetja ali dostava v Ljubljano oz. bližnjo okolico.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Podrobnosti izdelka

Torte so izdelane iz naravnih surovin, kjer poudarek dajemo sezonskemu sadju, ki je v večini primerov domače slovenske pridelave. Zunanjost torte je lahko narejena iz tičini mase, kreme ali čokolade. Izbor glede okusa prepuščamo vam, vam pa ob tem seveda lahko prijazno svetujemo.

Praznovanje rojstnega dne s tortami Moje zabave, bo popolno doživetje, še posebaj, če ga opremiš z nepogrešljivimi baloni vseh vrst.

Sestavine:

Za čokoladno torto: jajca, moka, sladkor, olje, mleko, kakav v prahu, sladka smetana, temna čokolada, jedilni vafelj. *Možnost naročila brez jajc.

Za sadno torto: jajca, moka, sladkor, olje, mleko, jogurt, sladka smetana, sezonsko sadje, jedilni vafelj. *Možnost naročila brez jajc, v tem primeru so dodana jabolka.

 

Najboljša zabava je z Mojo zabavo!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice, Dečki