You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Prtički

Boy or Girl prtički

Rojstvo otroka SP33-78
SKU Code: SP33-78
Boy or Girl prtički
InStock
In stock
€4.90
-0%
€4.90

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Boy or Girl prtički so idealni za dopolnitev na tvoji Baby Shower zabavi. Gostom ne bo odveč obrisati si roke in usta, saj ob pogledu na temo, brisanje ne bo težava. Set vsebuje 20 kom prtičkov, v velikosti 33x33 cm.

Kombiniraj z drugimi Party izdelki teme Baby shower.

Top zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Balloons prtički so idealni za dopolnitev na tvoji rojstnodnevni zabavi. Otrokom ne bo odveč obrisati si roke in usta, saj ob pogledu na junake, brisanje ne bo težava. Set vsebuje20 kom prtičkov,v velikosti 33x33 cm. Tema je primerna tako za dečke kot tudi za deklice. Enostavno jih postavite na mizo prekrito s prtom prave teme. Na mizi ne smejo manjkati niti krožniki in kozarčki. 

Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov teme Balonov. Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta , ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami.

Prazničnim prtičkom dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program Balloons vsebuje prtičke, krožnike, prt, piščalke, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, vabila, dekoracijski baloni, rojstnodnevne svečke, slamice itd... Po končanem rojstnem dnevu prtičke enostavno zavržete, saj so iz papirja in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih. Balone ob končani zabavi lahko podarite tudi vašim prijateljem.

  • Prtički so za enkratno uporabo.
  • Serveti z glavnimi junaki teme Balloons.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki.

Vse za zabavo na enem mestu!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice, Dečki
Vse za zabavo Prtički