You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava - Vse za zabavo - Kozarčki

Balloons kozarčki

Balloons 9900322-66
SKU Code: 9900322-66
Balloons kozarčki
InStock
In stock
€4.20
-0%
€4.20

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Nazdravite s svojo najljubšo pijačo in svojimi žejnimi prijatelji s čudovitimi Baby Shark kozarčkiKozarčki so idealni za serviranje hladne ali tople pijače na tvoji rojstnodnevni zabavi. Set vsebuje 8 kozarčkov, z volumnom 250 ml. Tema je primerna tako za dečke kot tudi za deklice.

Podrobnosti izdelka

Nazdravite s svojo najljubšo pijačo in svojimi žejnimi prijatelji s čudovitimi Baby Shark kozarčki. Kozarčki so idealni za serviranje hladne ali tople pijače na tvoji rojstnodnevni zabavi. Set vsebuje 8 kozarčkov, z volumnom 250 ml. Tema je primerna tako za dečke kot tudi za deklice.

Enostavno jih postavite na mizo prekrito s prtom prave teme. Na mizi ne smejo manjkati niti krožniki in serveti iste teme. Dovolite otrokom, da si sami natočijo željeno pijačo, na primer vodo, naraven sok ali drugo zdravo pijačo. Nazdravijo lahko tudi z otroškim šampanjcem. Prazničnim kozarčkom dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava, le tako dobila pravi izgled. Baby Shark vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v različni barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, piščalke, itd... Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami. Po končanem rojstnem dnevu lahko kozarčke enostavno zavržete, saj so iz kartona in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz kozarčka ponovno naredi nov razgradljiv produkt. Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikaor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Baby Shark kozarčki, 266 ml, 8 kom, Party izdelek

  • Kozarčki so za enkratno uporabo.
  • Izdelek je iz kartona.
  • Kozarčki z glavnimi junaki teme.
  • Maksimalen učinek je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme Shark junaki.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Vse za zabavo Kozarčki