You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava

Tiara z Tančico

Dekliščina in fantovščina 5901157452047 KRN4 4308
SKU Code: KRN4
Tiara z Tančico
InStock
In stock
€7.60
-0%
€7.60

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Tiara z Tančico vključuje srebrno krono, katero krasijo RDEČI biseri. S to kronco se boste počutili kot prava kraljična. Vsaka jo mora imeti. Krona je primerna tako za majhne kot velike glave. Primerna je tako za dekliščino ali otroško igranje.

Podrobnosti izdelka

Tiara z Tančico vključuje srebrno krono, katero krasijo RDEČI biseri. S to krono se boste počutili kot prava kraljična. Vsaka kraljična jo mora imeti. Krona je primerna tako za majhne kot velike glave. Priljubljen tako pri otrocih, kot pri odraslih. Izdelana je iz srebrne zlitine. Zaradi polne oblike in simpatičnih detajlov je zares nekaj posebnega. Uporablja se kot dodatek h kostumu teme Ledeno kraljestvo. To tiaro lahko uporabite kot dekoracijo za praznične mize ali jo dodate v zbirko drugih rekvizitov za fotografije na kraljevi ali srednjeveški tematski zabavi. Uporaben pa je tudi za vsakodnevno običajno igro s prijatelji.

Tiara, ki vas mora spremljati na dekliščini. Primeren je za vse odrasle različne starostne skupine in starejše otroke. Njegova uporaba je enostavna.

Najboljša zabava je z MOJO ZABAVO!

Lastnosti

Dodatki za zabavo Drugi dodatki
Otroški rojstni dan Deklice

Preženite zimo!

Bogat izbor pustnih kostumov

Izpostavljeni izdelki

Kostum Backa Jona

€84.50
-30%

Kostum Alien Lord

€73.50

Fever perilo Sweetheart - L

€32.90

Fever nogavice s pentljo

€13.80

Fever nogavice Sheer

€8.90

Fever Devil kit

€29.80

Angelska krila-bela

€22.90