You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava

Flamingo folija balon

Flamingo 5900779100817 FB32-081 3660
SKU Code: FB32-081
Flamingo folija balon
InStock
In stock
€4.90
-0%
€4.90

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Flamingo folija balon bo popestril praznovanje teme Flamingo. Balon ima obliko prisrčnega ptiča Flaminga.

  • 1x Flamingo folija balon.
  • Velikost je 70 x 95 cm.
  • Balon se napihne z zrakom.

Podrobnosti izdelka

Flamingo folija balon bo popestril praznovanje teme Flamingo. Balon ima obliko prisrčnega ptiča Flaminga.Za lažje nošenje in igranje je dobro, da je balon napolnjen. V paketu prejmete nenapihnjen folija balon flaminga. Baloni vsako zabavo naredijo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija praznovanje. Primeren je za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, rojstne dneve, tematske zabave, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. 

Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da jih je veliko, saj je bo le tako učinek maksimalen.

Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. Za popolen učinek, pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dogodek. Napolnite jih lahko z zrakom. Lahko pa je tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Ob končani zabavi jih lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Flamingo folija balon, 70 x 95 cm

  • Vsebina 1 kom.
  • Balon se napihne z zrakom.
  • Primeren za darilo ob odhodu iz zabave.

Lastnosti

Otroški rojstni dan Deklice
Dodatki za zabavo Baloni
Baloni iz folije Baloni za posebne priložnosti