You are 0.0 away from free shipping

Home page - Rojstnodnevna zabava - Dodatki za zabavo - Drugo

Get Wild vabila

Get Wild 9909356 4591
SKU Code: 9909356
Get Wild vabila
InStock
In stock
€5.90
-10%
€5.31

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Get Wild vabila vsebujejo podrobnosti o prejemniku, datumu, času in kraju zabave. Svojo fantovsko ali dekliško zabavo popestrite že na začetku in svoje goste presenetite z nepozabnimi divjimi vabili.

  • 1x Get Wild vabila.
  • 8x vabila in 8x ovojnice.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki.

Podrobnosti izdelka

Vse kar je potrebno, da postoriš, je da izpolniš kontakte svoji potencialnih gostov in pošlješ po pošti. V ospredju vabil pa so osrednji liki divjih živali, kateri s svojo pojavo vabi na tvojo zabavo.

Vabila za rojstni dan so oddana, zato poskrbite, da bo vaša praznična miza in prostor popoln z ostalimi party izdelki, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, baloni, lateks in folia baloni, rojstnodnevne svečke, slamice itd…Po končanem rojstnem dnevu Safari izdelke enostavno zavržete, saj so iz papirja oz. plastike in so razgradljivi. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja in plastike ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim povabilom ob podobnih priložnostih.

Get Wild vabila, 8x vabila - 8x ovojnice, Party izdelek

  • Povabi svoje goste v stilu.
  • Maksimalen učinek zabave je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki teme.
  • Praznuj z junaki divjega gozda.

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki
Dodatki za zabavo Drugi dodatki