You are 0.0 away from free shipping

Home page - Pinate in dodatki - Polnila za Pinato

Nogomet piščalke

Nogomet 0013051471248 INT390537 4041
SKU Code: INT390537
Nogomet piščalke
InStock
In stock
€12.90
-0%
€12.90

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Nogomet piščalke so idealni za dopolnitev na tvoji rojstnodnevni zabavi. Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitimi piščalkami. Piščalke enostavno postavite na mizo, prekrito s prtom iste teme.

  • 12x Nogomet piščalke.
  • Piščalke oblike žoge.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki teme Nogomet.

Top zabava je z Mojo zabavo!

Podrobnosti izdelka

Nogomet piščalke so idealni za dopolnitev na tvoji rojstnodnevni zabavi. Doplonite zabavo svojega otroka s čudovitimi piščalkami. Piščalke enostavno postavite na mizo, prekrito s prtom iste teme. Otroci bodo z veseljem prevzeli piščalke in se veselili s svojimi prijatelji, ti pa bodo tekmovali kdo bo glasnejši. Na mizi ne smejo manjkati niti prtički, kozarčki in baloni iste teme. Otroci bodo presrečni ob pogledu na celoten paket Party izdelkov. Seveda, pa je za rojstni dan potrebna še rojstnodnevna torta, ki jo pripravimo za vas po željah z domačimi sestavinami.

Prazničnim piščalkam dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Party program vsebuje prtičke, krožnike, prt, pribor v barvi (vilice, noži, žlice), ki ga lahko uporabite večkrat, napise - bannerje, vabila, baloni, nalepke, rojstnodnevne svečke, slamice itd... Po končanem rojstnem dnevu piščalke lahko odnesete domov.

Ne pozabite tudi na balone! Na taki zabavi nikakor ne smejo manjkati, saj dajejo poseben dekorativni efekt ali kot radi rečemo - dajo piko na i. Svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Vaš otrok in vi pa boste zasijali od ponosa, saj ste se izkazali kot dober gostitelj, zato se bodo vaši gostje radi odzvali še naslednjim vabilom ob podobnih priložnostih.

Nogomet piščalke 12 v kompletu, Party izdelek

  •  Za večkratno uporabo.
  • Piščalke primerne za vse starosti.
  • Maksimalen učinek zabave je dosežen ob kombinaciji s preostalimi party izdelki.
  • Praznuj z junaki jungle!

Naj bo vaša zabava najboljša!

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki