You are 0.0 away from free shipping

Home page - Pinate in dodatki - Pinate

Pinata Osliček

0013051811976 9903138 4049
SKU Code: 9903138
Pinata Osliček
InStock
In stock
€32.90
-5%
€31.26
kom

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Pinata Osliček s svojim čudovitim zgledom in magično velikostjo zagotavlja vrhunec rojstnodnevne zabave. Fantovska ali dekliška zabava bo še bolj popolna v trenutku, ko boste obesili to čudovito pinato.

  • 1x Pinata Osliček.
  • Velikost je 55.8 x 25.4 x 19 cm.
  • Kombiniraj z drugimi Party izdelki.
  • Igrače in sladkarije niso vključene.

Podrobnosti izdelka

Pinata Osliček s svojim čudovitim zgledom in magično velikostjo zagotavlja vrhunec rojstnodnevne zabave. Fantovska ali dekliška zabava bo še bolj popolna v trenutku, ko boste obesili to čudovito pinato. Pinato pritrdite tako, da bo enostavno visela. Pritrdite jo lahko nekam doma na strop ali zunaj na krošnje drevesa. Višina obešene pinate naj bo tolikšna, da jo bo vaš slavljenec dosegel z tolkalom (kupi se ga posebaj). Slavljenec udarja po pinjati toliko časa, da iz nje padejo vse dobrote, ki ste jih preje vstavili.

Praznični pinati, dodajte še druge party izdelke, saj bo zabava le tako dobila pravi izgled. Po končanem rojstnem dnevu Oslička enostavno zavržete, saj so iz papirja in je razgradljiv. Tako lahko poskrbite, da se iz papirja ponovno naredi nov razgradljiv produkt.

Pinata Osliček, 55.8 x 25.4 x 19 cm, pinata, Party izdelek

Navodilo:

  1. Najprej napolnite pinato z majhnimi igračkami, sladkarijami.
  2. Pinato obesite nekam, kjer je okoli dovolj manevrskega prostora, trakci morajo biti vidni vsem.
  3. Pod pinato postavite otroka z zavezanimi očmi in ga trikrat zavrtite.
  4. Ko ste ga zavrteli, ga ustavite. Ostali igralci naj nato glasno štejejo do 10, v tem času mora otrok potegniti pravilno vrvico. Samo ena vrvica odpre pinato. Če mu ne uspe do takrat ko ostali štejejo do 10, je na vrsti drugi.
  5. Ko igralec potegne pravilno vrvico, se iz pinate vsujejo sladkarije, igračke. Potrudite se, da jih poberete čim več .

Lastnosti

Otroški rojstni dan Dečki