You are 0.0 away from free shipping

Dostava

GRATIS nad 55 €.

Dostava paketov je odvisna od časa naročila. Naročila sprejeta med DELOVNIKOM do 11.00 ure gredo v izvedbo isti dan. Tako boste večino oddanih naročil prejeli ŽE naslednji dan ali v 2 delovnih dneh, če so artikli na zalogi.

Naročila oddana v petek do 11 ure bodo dostavljena v ponedeljek oz. torek (odvisno od razpoložljivosti dostavne službe) naslednji teden.

Paketi bodo dostavljeni na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov, na katerem se nahajate v dopoldanskem času oziroma zgodnjem popoldevu. Obvezno napišete kontaktno – mobilno številko, na katero ste dosegljivi v času dostave. Kurir vam bo le tako, poslal SMS na dan dostave in vas obvestil s klicem pred dostavo. V primeru, da se vas v tem času ni doma, se z kurirjem dogovorita v katerem parkomatu lahko kasneje prevzamete naročeno.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju in poštarju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno kartico ( VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER) za katero vam zaračuna provizijo ( obračunana ob vašem naročilu kot manipulativni stroški). V primeru plačila naročila s karticam ali predračunu, se vam ti manipulativni stroški ne zaračunajo).

V primeru neuspešne dostave vam GLS kurir pusti sporočilo o prispeli pošiljki preko SMS sporočila oz. klica pred dostavo. Na SMS sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90) ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne podatke se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Kurir Pošte Slovenije pa v predalnik za pošto odda listek o prispelem paketu, na podlagi katerega prevzamete paket na sami pošti ali paketomatu, ki vam omogoča da paket prevzamete kadarkoli.

Ekipa Moja zabava

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.