You are 0.0 away from free shipping

Skrb za kupce

Novo:

V trenutnih razmerah je v našem fokusu v prvi vrsti zdravje in dobro počutje naših zaposlenih, naših pošiljateljev in vas – prejemnikov paketov. Zato smo sprejeli nekaj nujnih ukrepov za dostavo v izrednih razmerah. Ob tem potrebujemo vašo podporo.

Prosimo vas za sodelovanje ob novem načinu prevzema in dostave v času izrednih razmer.

1. Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ob dostavi paketa. Prejemnik paketa naj prevzame paket zunaj.

2. Prevzem paketov poteka izključno na prostem. GLS kurirji ne bodo vstopali v pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.

3. Prejemniki paketov se v čim večjem številu odločite za plačilo direktno spletnemu trgovcu (s plačilom po predračunu ali s plačilnimi karticami), da zmanjšamo število paketov z odkupnino in s tem število stikov ob plačilu po povzetju.

4. Prejemniki paketov se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

5. Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru.

Še naprej natančno spremljamo situacijo in vas bomo sproti obveščali o naših ukrepih. Vsem svetujemo, naj sprejmejo previdnostne ukrepe za zmanjšanje tveganja za okužbo.

Vsem nam želimo veliko zdravja.

Obvestila:

Spletna stran www.mojazabava.si in www.mojazabava.net je nastala v želji vsem staršem omogočiti enostavno pripravo nepozabne zabave za svojega otroka. Naša pozornost je v prvi vrsti usmerjena v skrb za naše kupce, ki jo uresničujemo preko

  • skrbi za varnost nakupov, tako tehničnega, kot tudi vidika varstva potrošnika ter
  • skrbi za podajanje točnih in kakovostnih informacij o izdelkih.

Želimo si, da nam sporočite vaše želje, kaj pogrešate v naši ponudbi (www.mojazabava.si in www.mojazabava.net), da bi lahko za vas in ostale kupce ponudili tisto, kar si želite!

 

Ekipa Moja zabava

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.