You are 0.0 away from free shipping

Pogosta vprašanja

Kako naročim izdelek v vaši trgovini in opravim nakup?

Če se nahajate na seznamu izdelkov v naši spletni trgovini, kliknite na izdelek, ki vas zanima. Odprl se bo podroben opis izdelka, pod katerim se (za izdelke na zalogi) nahaja gumb »V košarico«. Izberite količino izdelkov, ki bi jih želeli dodati v košarico in kliknite na gumb »V košarico«. Če je bil izdelek uspešno dodan, se bo po kliku pokazalo obvestilo, v katerem je tudi povezava do košarice. Sedaj lahko nadaljujte z brskanjem po strani in dodate še več izdelkov ali pa obiščete košarico (slednje lahko kadarkoli storite tudi s klikom na ikono desno zgoraj). V njej lahko vidite naklikane izdelke z vsemi podrobnostmi o vrednosti nakupa, stroških dostave, uveljavljenih kuponih, itd. Izpolnite podatke za plačilo in dostavo ter kliknite na gumb za oddajo naročila. S tem ste oddali naročilo in takoj prejmete e-poštno sporočilo o opravljenem nakupu.

Kako lahko izbrišemo izdelke iz košarice?

Poleg izdelka v košarici je mala ikona – X. Enostavno kliknete na X in izdelek se bo izbrisal iz vaše košarice.

Kako opravim nakup?

Ko ste zaključili z zbiranjem izdelkov v košarico enostavno kliknete gumb »Nadaljuj na blagajno. Odprlo se vam bo novo okno kamor vpišete vaše podatke.

Kdaj plačamo če izberemo plačilo na TRR?

V primeru, da izberete plačilo na TRR so izbrani izdelki rezervirani 24 ur. Za plačila prejeta po preteku 24 ur, trgovina Moja zabava ne garantira, da bodo izdelki še na zalogi.

Je potrebna posebna registracija?

NE, posebne registracije ni potrebno narediti v naši spletni trgovini je pa priporočljiva. Registracija se bo zgodila avtomatično. Na vaš mail boste prejeli sporočilo o naročilu.

Kdaj prejmemo naročene izdelke?

Vsa naročila, ki prispejo do 11 te ure, še isti dan pošljemo po priporočeno po GLS. V 99% tih paket prejmete že naslednji delovni dan.

Imate izdelke na zalogi?

Ob vsakem artiklu je označeno, če je izdelek na zalogi. V primeru, da se željena velikost ne obarva temneje, to pomeni da zaloge ni in izdelka ne morete dodati v košaro.

Kje lahko izdelke vidimo?

Trenutno nimamo svoje klasične trgovine in izdelke lahko naročate le preko spletne trgovine.

Ali lahko še kje drugje kupimo vaše izdelke?

Določene izdelke prodajajo tudi trgovine po Sloveniji. Če nam boste zaupali vaš kraj, vam mogoče lahko pomagamo.

Kako je potem, če je kostum prevelik ali premajhen?

Pri vsakem kostumu so na koncu slik produktov, tudi tabela, na kateri so podrobno napisane mere v cm za vsako velikost kostuma. Najbolje je, če premerite osebo in potem naročite pravo velikost. Če ste se zmotili lahko kostum vrnete ali zamenjate. Pomembno je le, da je kostum v originalni embalaži.

Kakšen je postopek vračila?

Izdelke lahko v originalni embalaži vedno vrnete ali zamenjate. Pošljite ali dostavite nam jih na naš naslov z kopijo računa in dopisom za vračilo ali zamenjavo. Če je samo vračilo nam še pripišite vaš TRR račun za vračilo denarja. Paketov z odkupnino ne sprejemamo! Strošek preklica naročila z vračilom denarja se obračuna 1 EUR + DDV.

Koliko je cena pošiljanja?

Cena pošiljanja je vidna takoj ko izberete izdelek v košarico. Pakete pošiljamo PRIPOROČENO na naslov, ki ga navedete ob nakupu (domov ali kjer se nahajata v dopoldanskem času). Priporočen paket v Sloveniji je 4,99€. Expres pošiljka pa 12.5 €.

Ali imamo garancijo na izdelke naročene na spletni trgovini?

Vsi izdelki imajo 100% garancijo. Za poškodbe paketa je odgovorna GLS oz. Pošta Slovenije. Za poškodovane ali napačne izdelke pa se obrnete na naslov, ki je objavljen na spletni trgovini.

Koliko izdelkov imate v ponudbi?

Trenutno je v naši spletni trgovini več kot 7500 izdelkov. Količina pa se dnevno spreminja, saj dodajamo nove in nove izdelke.

Koliko časa ste že na slovenskem trgu?

Spletna trgovina obratuje že od leta 2011.

Kje imate skladišče?

Skladišče izdelkov imamo v Šmarje-Sapu na Trdinovi cesti 12.

Ali je možen tudi osebni prevzem?

Seveda. Pri pošiljanju v »Zaključek nakupa« lahko izberete tudi osebi prevzem v našem skladišču in že nekaj ur po naročilu vas bo paket čakal za prevzem. V opombi pred zaključkom napišite še datum in čas prevzema.

Kaj ponujate v vaši spletni trgovini? (na kratko)

V prodaji naše spletne trgovine smo se specializirali na izdelke za različne zabave. Glavne kategorije so vse za rojstni dan, baloni, kostumi z vsemi pustnimi dodatki in še veliko zanimivih izdelkov, ki jih najdete samo v naši spletni prodaji.

Koliko različnih kostumov imate v ponudbi?

Trenutno imamo na zalogi okoli 100 različnih kostumov za otroke, ženske in moške.

Zakaj ste drugačni od konkurence?

Naša spletna stran prikazuje samo izdelke, ki so na zalogi! Imamo največjo izbiro otroških tem za rojstnodnevne zabave tako za dečke kot za deklice, ki se dnevno povečuje in dopolnjuje. Za vse izdelke smo distributer in tako lahko ponudimo najboljšo ceno in storitev.

Kako še drugače pomagate vašim kupcem?

Dosegljivi smo 24 ur za vsa vprašanja glede pomoči pri nakupu in za informacije o izdelkih.

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.