You are 0.0 away from free shipping

Pogoji poslovanja

Vse spletne aktivnosti družbe Moja Zabava d.o.o. so v skladu z pogoji spletnega portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net, so sestavljeni v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu (ZEPEP), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov elektronskega poslovanja. S spletnim informacijsko komunikacijsko trgovskim portalom družbe Moja Zabava d.o.o., ki je tudi ponudnik elektronskega poslovanja.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in (naročnikom/prevzemnikom) kupcem.

Ob registraciji v sistem obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Pogoji poslovanja

 • Ob registraciji v sistem www.mojazabava.si in www.mojazabava.net obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo.
 • Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.
 • Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.
 • Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje www.mojazabava.si si pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in (naročnikom/prevzemnikom) kupcem.
 • Vse cene so dokončne glede na dan naročila in že vsebujejo DDV.
 • Vrednost DDV-ja in strošek poštnine sta razvidna v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.
 • Po zaključku nakupa naročnik prejme potrditev prejema naročila oz. potrdilo o uspešno kreiranem dokumentu preko elektronske pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu in ostala pomembna obvestila.

Ponudba blaga

 • Ponudba prodajnega programa je edinstvena v ponudbi www.mojazabava.si in www.mojazabava.net.
 • Prodajni program ter predstavitev izdelkov je veliko boljša kot v katerikoli še tako dobro založeni trgovini ali veleblagovnici.
 • Nakup je možen po navedenih cenah, ki so bistveno nižje od priporočenih maloprodajnih cen in to brez kakršnih koli dodatnih obveznosti.
 • Spletna trgovina www.mojazabava.si in www.mojazabava.si in www.mojazabava.net ne zagotavlja uporabnikom nizke cene kakovostnih izdelkov v primerjavi z nakupom v drugih trgovinah.

Ponudba blaga in storitev

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu »Moj profil«.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in naročnikom/kupcem je sklenjena v trenutku, ko naročnik potrdi naročilo (naročnik/kupec prejme elektronsko potrdilo o uspešno kreiranem dokumentu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot (naročnika/prevzemnika) kupca.

Ponudnik naročniku/kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in blago vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Sicer pa tudi za vse produkte in storitve veljajo enaki pogoji kot za ostalo ponujeno blago in storitve in ustrezni pravni red Republike Slovenije oziroma Evropske unije. Morebitne nagradne igre so urejene z obstoječo zakonodajo in pravili, ki bodo navedena ob nagradni igri.

Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo uporabniku vselej zagotovil naslednje informacije:

 • Identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra).
 • Kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon).
 • Bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami).
 • Dostopnost blaga (vsako blago ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumnem roku).
 • Pogoji dostave blaga ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dobave).
 • Vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške dostave ter način plačila in dostave.
 • Časovno veljavnost ponudbe.
 • Rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop, poleg tega tudi o tem, če in koliko stane (naročnika/prevzemnika) kupca vračilo izdelka.
 • Pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike z uporabniki.

Komunikacija

Upravitelj spletnega portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net bo s partnerjem oziroma uporabnikom/kupcem komuniciral preko komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje podatke:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne,
 • jasno in nedvoumno bodo določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bomo izrecno spoštovali.

Ekipa

Ekipa portala www.mojazabava.si družba Moja zabava d.o.o. sodeluje z večjim številom strokovno usposobljenih sodelavcev. Ključni skrbniki spremljajo potek nakupov in brez izgube časa rešujejo morebitne težave, hkrati pa skrbijo za to, da je naša ponudba vedno največja in najcenejša. Pravniki skrbijo za vašo pravno varnost, programerji, oblikovalci in drugi tehnični sodelavci pa za nemoteno delovanje. Seveda so tukaj še tisti, ki skrbijo, da blago ali storitev dosežeta uporabnika in krog je sklenjen.

Skupaj skrbimo za prijaznost in vaše udobje, zaradi tega še posebej skrbno zasledujemo naslednje vrednote:

 • varnost
 • hitrost
 • prijaznost
 • kakovost produktov in storitev
 • pomoč
 • zanesljivost
 • ugodne cene

Kontakt

Moja zabava d.o.o.
Trdinova cesta 12
1293 Šmarje-Sap, Slovenija
Spletna stran: www.mojazabava.si, www.mojazabava.net
Portal podjetja: v pripravi
Tel.: +386 (0)40 975 662
Elektronska pošta: info@mojazabava.si
Matična številka družbe: 6052177000
Davčna številka: SI93065400 DDV zavezanec
Vložna številka: Srg.2011/42078 Okrožno sodišče v Ljubljani

Delovni čas: (vsak dan) 24/7

Če potrebujete kakršno koli pomoč, stopite v stik z nami. Z veseljem vam bomo pomagali.

Možnosti plačila

Splošni pogoji spletnega portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net omogočajo naslednje načine plačila:

 • Z gotovino ob prevzemu pošiljke (velja Spletna cena)
 • Z nakazilom na račun upravitelja portala po ponudbi, predračunu ali računu (velja Spletna cena)
 • PayPal

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Cene

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba našega spletnega portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net osvežuje in spreminja pogosto in hitro.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod spodaj navedenimi pogoji.

Postopek nakupa

Na spletnem portalu www.mojazabava.si so prikazani izdelki, ki jih med brskanjem po spletni trgovini lahko naročil uporabnik/kupec. Ob izbranih izdelkih je naveden celoten strošek nakupa. Uporabnik/kupec ima v vsakem trenutku, do »Zaključi nakup« vedno možnost preklica.

Uporabniku/kupcu so na spletni strani portala vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila. Če želi uporabnik/kupec izdelek kupiti mora vstopiti (po izbiri blaga) v postopek:

Nakupovalna košarica

Na tej prvi stopnji kupec izbere količino že izbranega blaga, ki ga namerava kupiti. Kupec nadaljuje naročilo s klikom na gumb »Nadaljuj k blagajni«.

Podatki o kupcu in dostavi

Na drugi stopnji kupec vnese vse zahtevane podatke. V kolikor kupec želi blago prejeti na drug naslov oziroma podjetje ali ga celo poslati kot darilo mora zahtevane podatke vpisati. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Kupec nadaljuje naročilo s klikom na gumb »Nadaljuj k blagajni«.

Izbira načina plačila

Na tretji stopnji kupec izbira med omogočenimi načini plačil. V kolikor je kupec na drugi stopnji izbral, da želi blago poslati kot darilo, plačilo z gotovino ob prevzemu ni mogoče. Kupec nadaljuje naročilo s klikom na gumb »Nadaljuj k blagajni«.

Pregled in zaključek naročila

Kupec na četrti oziroma zadnji stopnji preveri prejemnika/plačnika kot celotni strošek naročila z razčlenjenimi stroški. Kupec ima pred zaključkom naročila (v kolikor je naročil več različnega blaga) možnost z klikom na gumb »Dostava« pregledati vsako dobavo blaga. Kupec zaključi naročilo s klikom na gumb »Zaključi nakup«.

Naročilo gre v nadaljnjo obdelavo, ko sistem naročilo pregleda, naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.

Če je bilo naročilo uspešno posredovano, se naročniku/kupcu izpiše tekst: Vaše naročilo je bilo uspešno zaključeno.

Potrditev naročila »naročilo končano«

Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrdilo o uspešno kreiranem dokumentu. Naročilo je uradno potrjeno, ko kupec dobi sporočilo na elektronski naslov, ki je v njegovih kontaktnih podatkih. S tem je pogodba med strankama nepreklicno sklenjena in veljajo pogoji navedeni v potrditvenem elektronskem sporočilu. Če zaradi kakršnega razloga naročila ne moremo izvesti, bomo naročilo preklicali ali izbrisali in kupca o tem predhodno obvestili ter mu ponudili morebitno alternativo.

Status prejetega naročila lahko kontrolirate s klikom na »Moj profil«.

Blago odposlano

Ponudnik naročeno blago pripravi in odpošlje ali naročeno blago posredujemo oziroma naročilo oddamo uvozniku/dobavitelju. Kupec je o postopku oddanega naročila vseskozi seznanjen o statusu naročila v svojem profilu »Prejeto naročilo«, »V obdelavi«, »Oddano naročilo« in »Poslano naročilo«.

Kupec je tako seznanjen, da je njegovo naročilo odpravljeno oziroma posredovano drugemu distributerju in lahko pričakuje dostavo.

Cene

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu »Moj profil«.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in naročnikom/kupcem je sklenjena v trenutku, ko naročnik potrdi naročilo (naročnik/kupec prejme elektronsko potrdilo o uspešno kreiranem dokumentu). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot (naročnika/prevzemnika) kupca.

Ponudnik naročniku/kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in blago vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Sicer pa tudi za vse produkte in storitve veljajo enaki pogoji kot za ostalo ponujeno blago in storitve in ustrezni pravni red Republike Slovenije oziroma Evropske unije. Morebitne nagradne igre so urejene z obstoječo zakonodajo in pravili, ki bodo navedena ob nagradni igri.

Moj račun

Moj profil je prostor, kjer se zbirajo vsi vaši podatki.

Na tej strani so vpisani vsi vaši podatki, ki vam nadalje omogočajo lažjo uporabo spletne trgovine www.mojazabava.si in www.mojazabava.net. Z vašim uporabniškim imenom, ki je enako naslovu elektronske pošte imate stalen dostop do vaših osebnih podatkov, ki jih lahko kadarkoli tudi spremenite in če želite zamenjate geslo.

Kreiranje vašega osebnega profila vam omogoča tudi stalen pregled nad …

 • osebnimi podatki, ki ste jih kreirali ob registraciji (registracija novega uporabnika)
 • vpogled v zgodovino naročil
 • vpogled v trenutni status odprtih naročil (ključ, čas, vrednost in status naročila)

Urejanje podatkov o računu

 • pregled in možnost urejanja naslova za dostavo naročila
 • sprememba uporabniškega imena, ki je enako naslovu elektronske pošte
 • možnost spremembe gesla

Kot kupec se strinjate, da podjetje Moja zabava d.o.o. vaše osebne podatke zapisane v naročilu obdeluje, z namenom izpolnitve vašega naročila ter z namenom seznanjanje kupca z novostmi »Mailing lista« v spletni trgovini www.mojazabava.si in www.mojazabava.net

Kupec se zavezuje, da bo ob prijavi navedel točne in resnične podatke.

Elektronsko obveščanje

V primeru, da uporabnik spletne trgovine www.mojazabava.si. želi prejemati obvestila, vam bomo z veseljem ustregli. Na vaš elektronski naslov, ki ste ga vnesli vas bomo obveščali o posebnih avkcijah z dodatnimi popusti, novih produktih ali storitvah. Uporabniku želimo omogočiti pravočasno informacijo oziroma vam omogočiti večje udobje. Nastavitev prejemanja obvestil potrdite že ob prvi registraciji (registracija novega uporabnika), kasneje pa kadarkoli obveščanje prekličete v svojem računu.

Ocene in priporočila

Ponudnik spletne trgovine www.mojazabava.si in www.mojazabava.net uporabnikom omogoča posredovanje informacij o prodajni ponudbi, hkrati pa vam želimo omogočiti tudi stik z drugimi uporabniki.

Omogočamo vam, da blago in storitve ocenjujete, izbrano blago/artikle pa tudi kot priporočila posredujete vašim prijateljem. Skupaj z vašo pomočjo bomo širili skupnost uporabnikov, ki jim je blizu sodoben način življenja in ki želijo kupovati ugodno, varno in hitro hkrati pa pričakujejo vse potrebne informacije za aktivno poslovno in zasebno življenje na dosegu roke.

Nakupovalna košarica

Nakupovalna košarica je ključen del spletnega trgovanja in predstavlja košarico, ki jo poznamo iz klasičnih trgovin. V omenjeno košarico spravljate izdelke, ki jih želite kupiti, pred nakupom pa jih lahko iz košarice tudi odstranite. Edina razlika med klasično in elektronsko košarico je v tem, da se vrednost elektronske košarice sproti sešteva.

Informativna košarica

Informativna košarica spremlja uporabnika pri brskanju oziroma izbiri nakupa veš čas obiska spletnega portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net. Vrednost elektronske košarice se sproti sešteva uporabnik pa lahko kadarkoli zaključi nakup oziroma nadaljuje z postopkom nakupa.

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe


Možnost odstopa od pogodbe je podana v skladu s zakonom o varstvu potrošnikov. Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima vsak potrošnik pravico, da v 14 dneh od nakupa ponudniku pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev, šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Celotne stroške pošiljanja in/ali vračila blaga v primeru vračila krije kupec, v primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago. Če ste prejeli neustrezno ali poškodovano blago lahko le tega vrnete v zakonskem roku 14 dni po prejemu blaga, blago pa mora biti pri tem nerabljeno, zapakirano v originalni embalaži in/ali nepoškodovano. Kupnina bo kupcu vrnjena na vnaprej dogovorjen način in sicer najkasneje v 14 delovnih dneh od vračila blaga. V primeru vrnjenega izdelka podjetje obračuna 1 EUR za postopek vračila. 

Stvarna napaka

Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.
Napaka je stvarna:

 • če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet; 
 • če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oz. bi mu morala biti znana; 
 • če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane; 
 • če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem. Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda. Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena. Šteje se, da je napaka na stvari obstajala že v času izročitve, če se pojavi v roku šest mesecev od izročitve.
Potrošnik, ki je pravilno obvestil prodajalca o napaki, ima pravico od prodajalca zahtevati, da:

 • odpravi napako na blagu ali 
 • vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali 
 • blago z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali 
 • vrne plačani znesek. 

V vsakem primeru ima potrošnik tudi pravico, da od prodajalca zahteva povrnitev škode, zlasti pa povračilo stroškov materiala, nadomestnih delov, dela, prenosa in prevoza izdelkov, ki nastanejo zaradi izpolnitve obveznosti iz prejšnjega odstavka tega člena. Pravice potrošnika iz prvega odstavka ugasnejo s potekom dveh let od dneva, ko je o stvarni napaki obvestil prodajalca

Če potrebujete kakršno koli pomoč, stopite v stik z nami. Z veseljem vam bomo pomagali. Elektronska pošta: info@mojazabava.si

Podatki o dostavi

 • Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku.
 • Prizadevamo si za čim hitrejšo dostavo prejetih naročil na naslov naročnika/prejemnika.

Ker vemo, da je čas dragocen bomo poskušali ustreči v vsakem primeru. Naročeno blago v spletni trgovini www.mojazabava.si in www.mojazabava.net gre na pot v najkrajšem možnem času, običajno isti delovni dan. To pa je mogoče le, če naročilo oddate dovolj zgodaj oziroma do 12. ure. Drugače pa naslednji delovni dan po izteku 24 ur.

Prosimo vas, da pri tem upoštevate nekaj navodil

 1. Predvideni rok dobave/odpreme je izpisan ob posameznem blagu (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik/dobavitelj pripravi blago/artikel za prevzem distributerju).
 2. Če pri podatku blaga/artikla piše: Trenutno ni na zalogi to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro ga lahko dostavimo naročnika / prejemnika. Status blaga pa se lahko spremeni že naslednji trenutek saj se podatki vsaj dvakrat dnevno osvežujejo. Lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje na info@mojazabava.si in vam ga bomo poskušali najti in dostaviti, če pa bomo pri tem neuspešni vas o tem tudi obvestimo.
 3. Če prejemnik naroči več blaga in bo čakalna doba za nekatere daljša kot druge bo blago poslano po postopku dostave (košarica) katero prejemnik/naročnik potrdi pred zaključkom vsakega naročila.
 4. Naročeno blago, ki ga ponudnik, naročniku/prejemniku dostavlja od različnih uvoznikov/ dobaviteljev ali iz različnih skladišč bo naročnik/prejemnik prejel v več paketih.
 5. V primeru kakršne koli nepredvidene spremembe že oddanega in potrjenega naročila ponudnik nemudoma obvesti naročnika/prejemnika.
 6. Preverite dejanske stroške eventualne obdelave in dostave pred odločitvijo o nakupu!
 7. Celotni stroški so razvidni v postopku naročila blaga pred oddajo oziroma zaključkom naročila.
 8. Dostava blaga izven Slovenije zaračunavamo posebej oziroma po ceniku distributerja.

 

 • Da bi naročeno blago dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Običajno je to paketna dostava GLS in Pošta Slovenije kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan.
 • Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo (prejemnik prejme račun ob dostavi), ki smo ga posredovali mi.
 • Po predhodnem dogovoru z pogodbeno dostavno službo je možna tudi sobotna dostava. Strošek drugačne dostave je odvisen od načina dostave in distributerja in je v celoti strošek prejemnika
 • Ponudnik naročeno blago dostavlja preko pogodbenega distributerja GLS in Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Če te ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine, kajti v nasprotnem primeru žal ne bo mogoče prevzeti naročila. Če prejemnik nima dovolj denarja za izplačilo, se z voznikom (v izrednih primerih) dostave dogovori za drug datum, ko bo GLS ali Pošta Slovenije ponovno poskusil izročiti paket prejemniku.

Ob dostavi prejemnik prejme obrazec, kjer so navedene dodatne informacije glede vračila blaga ter pogojih in način izvršitve same pravice. Navedene so vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev, ki so vezane na prejeto blago.

Dostava – brezplačna dostava

 • Nekatero blago ponudnika storitev elektronskega poslovanja Moja zabava d.o.o. zagotavljajo brezplačno dostavo kar je jasno označeno v spletni trgovini www.mojazabava.si, in www.mojazabava.net v postopku naročila blaga pred oddajo oziroma zaključkom naročila.
 • Dostava za uporabnike B2B, ki imajo sklenjeno pogodbo o elektronskem poslovanju je dostava v identična kot za fizične osebe.

Dodatna pojasnila

Za več informacij: info@mojazabava.si

Blago gre od nas

 • Ponudnik bo blago dostavil v dogovorjenem roku dobave/odpreme, ki je vpisan ob posameznem blagu/artiklu (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik/dobavitelj pripravi blago/artikel za prevzem distributerju). Predvideni rok od nas do vas je (3) delovne dni.
 • Naročeno blago, ki ga ponudnik, naročniku/prejemniku dostavlja od različnih uvoznikov/ dobaviteljev ali iz različnih skladišč bo naročnik/prejemnik prejel v več paketih.
 • Za dostavo blaga poskrbi pogodbeni distributer GLS ali Pošta Slovenije naslednji delovni dan od dneva vašega naročila v kolikor je bilo vaše naročilo oddano do 15. ure pa še isti delovni dan.

Dobavni rok

Priprave za dostavo vašega naročila stečejo takoj, ko prejmete elektronsko potrditev naročila. Pri izbiri plačil na naš transakcijski račun ali plačila s kreditom bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun oziroma sklenitvi pogodbe. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po prejemu potrdila o plačilu. Lahko se zgodi, da je blago, ki ga je naročil prejemnik v vmesnem času obdelave, pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru ponudnik, naročnika/prejemnika obvesti o predvidenem novem roku dobave (v kolikor to informacijo ponudnik ima) preko elektronske pošte.

Preklic naročila

Oddana, potrjena naročila v spletni trgovini www.mojazabava.si in www.mojazabava.net lahko naročnik brez dodatnih stroškov prekliče do statusa (moj profil), da je naročilo že opremljeno oziroma na poti do naročnika/prejemnika.

Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno prek elektronske pošte: info@mojazabava.si. V elektronskem sporočilu je potrebno obvezno navesti naslednje podatke:

 • Preklic naročila in številko naročila oziroma ključ naročila (moj profil)
 • Ime in priimek naročnika/prejemnika
 • Naslov naročnika/prejemnika
 • Naslov prejemnika (posredovani podatki za dostavo)

Garancija

Informacije v zvezi z garancijo so na voljo na e-naslovu info@mojazabava.si.

Dodatna pojasnila

 • Ko naročnik/prejemnik vrača blago, v reklamacijo ali garancijo, mora priložiti kopijo računa.
 • Priporočamo, da se uporabi dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke. Blago je potrebno ustrezno pripraviti za transport (pri tem priporočamo, da se uporabi originalno embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo).
 • Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je vnaprej dogovorjeno drugače.
 • Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
 • Nakup artiklov nad gratis dostavo, stranka v primeru vračila, ni udeležena ugodnosti in se ji vrne sorazmerni delež vrednosti nakupa za ceno dostave.

Če se uveljavlja garancija neposredno pri proizvajalcu, uvozniku, dobavitelju oziroma njegovem pooblaščenem servisu bo popravljeno blago naročnik/prejemnik prejel najhitreje.

Reklamacija

Naročnik/prejemnik lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je ponudnik obljubil, če so poslani napačni izdelki, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od naročila.

Naročnik lahko blago reklamira v (8) osmih dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije, lahko naročnik, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali vračilo kupnine. V slednjem primeru si ponudnik pridržuje pravico, da za čas, ko je kupec blago uporabljal, obračuna najemnino po veljavnem ceniku, vendar največ v znesku, za kolikor se je, v času uporabe in zaradi uporabe, artiklu zmanjšala tržna vrednost.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se trudi izpolnjevati svojo dolžnost. Ponudnik določi osebo, s katero se v primeru težav naročnik/prejemnik blaga lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti info@mojazabava.si postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh ponudnika je enostaven za uporabo in zaupen.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno in v skladu z zakonom.

 

Politika varovanja podatkov

Osebni in drugi podatki naših uporabnikov oziroma partnerjev so področje, ki mu posvečamo najvišjo stopnjo skrbi in pozornosti. Družba Moja zabava d.o.o. zagotavlja, da celotno poslovaje poteka v skladu z najnovejšimi varnostnimi protokoli, ki so uveljavljeni in priznani v svetu, v Evropski uniji in v Republiki Sloveniji. Prav varnost naših uporabnikov je najbolj občutljiv segment, zato ta del tudi dodatno varujemo. Upravitelj spletnega informacijsko komunikacijsko trgovskega portala www.moja zabava.si družba Moja zabava d.o.o., je v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) vezana k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za nemoteno delovanje sistema, zbiramo naslednje podatke uporabnikov oziroma partnerjev:

 • ime in priimek
 • naslov in kraj bivanja
 • naslov elektronske pošte (vaše uporabniško ime)
 • geslo v šifrirani obliki
 • ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazce na spletnem mestu www.mojazabava.si

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo, zato vas prosimo, da pred potrditvijo vnosa, vse potrebne podatke natančno preverite. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih dostopate do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko naš portal shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta). Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca. Upravitelj portala lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz, hkrati pa vam zagotavljamo, da so naši strežniki in komunikacijski kanali varovani z najsodobnejšimi varnostnimi strojnimi in programskimi sistemu, do podatkov pa lahko dostopa le zelo omejeno število certificiranih in pooblaščenih oseb. Zagotavljamo vam, da podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bomo predali nepooblaščenim osebam, dostavnim službam pa bomo zaupali le uporabnikov oziroma partnerjev naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Toda čeprav zagotavljamo popolno varnost vaših podatkov obstajajo tudi zakonske omejitve oziroma zahteve, ki omogočajo delno ali popolno razkritje. Vaši podatki bodo razkriti le v primeru, da je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov družbe.

Hkrati zagotavljamo, da so posebej varovani tudi vsi kanali, preko katerih potekajo finančne transakcije. Za te še posebej skrbijo najuglednejše svetovne ustanove.

Zagotavljamo vam tudi, da ne beležimo in ne shranjujemo podatkov o tem, katere informacijske vsebine ste si ogledali na informacijskem delu portala. Na tem delu je namreč zagotovljena popolna anonimnost.

Zaposleni v družbi Moja zabava d.o.o. (in zunanji sodelavci) so po dolžnosti zavezani k spoštovanju zaupnih podatkov in obvezani po sporazumu o zaupnosti.

Varovanje osebnih podatkov

Upravitelj spletnega portala informacijsko komunikacijsko trgovskega portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam tako, da skrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Povezave do drugih spletnih strani

Izjava o varovanju osebnih podatkov se nanaša na predstavitveni strani družbe, ki jo ima Moja zabava d.o.o. in vse njene podstrani v Evropi. Spletne strani na tej privzeti strani lahko vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev znotraj in izven Moja zabava d.o.o., za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate spletno stran www.mojazabava.si, si zato vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

Svoboda izbire

Informacije, ki jih o sebi posredujete družbi ima Moja zabava d.o.o., nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ne boste posredovali, potem do nekaterih spletnih mest na strani ne boste imeli dostopa. Če se spremenijo vaši osebni podatki (poštna številka, e-naslov, fizični naslov, telefonska številka), vas prosimo, da nas obvestite o spremembah na info@mojazabava.si.

B2B

Spletni informacijsko-trgovski portal www.mojazabava.si omogoča pravnim osebam udoben, prijazen in varen nakup preko svetovnega spleta. Portal www.mojazabava.si omogoča prijazne spletne nakupe, ki so kakovostni, udobni in varni, partnerjem pa zagotavljajo vrsto ugodnosti tako pri ceni kot pri plačilnih pogojih in predvsem prihranek časa. Seveda je samoumevno, da pri tem zagotavljamo enako kakovost in podporo kot pri neposrednih spletnih nakupih v družbi Moja zabava d.o.o. Portal www.mojazabava.si in www.mojazabava.net vam na enem mestu nudi vse, kar potrebujete za vaše podjetje ali organizacijo, nakup pa je opravljen le z nekaj kliki. Seveda je nakup 100% varen in ugoden.

B2B prednosti in ugodnosti

Za vse registrirane partnerje portala www.mojazabava.si B2B veljajo posebne ugodnosti. Na uporabniškem profilu se ugodnosti vklopijo v trenutku, ko ima uporabniški profil status »Podpisana pogodba«.

Seveda obstajajo še dodatne ugodnosti za večje partnerje. Vse ugodnosti se lahko kadarkoli spremenijo po presoji upravitelja portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net B2B. Poslovnim partnerjem s posebno boniteto omogočamo tudi zbirni račun in mesečno ali obročno odplačevanje. V primeru potreb po večjem obsegu svetovanja ali v primeru nakupa kjer je nujno tudi načrtovanje vas prosimo, da se obrnete na komercialno službo družbe družba Moja zabava d.o.o..

Cene blaga v B2B veljajo le v primeru nakupa na portalu www.mojazabava.si B2B in ne veljajo pri rednem nakupu v družbi Moja zabava d.o.o..

Nekateri večji in zahtevnejši produkti so objavljeni le informativno in brez cen. V primeru, da želite kupiti tovrstni predmet vas naprošamo, da se povežete s komercialno službo družbe Moja zabava d.o.o.

Pogodba B2B

Za uporabo vseh prednosti B2B nakupov na portalu www.mojazabava.si in www.mojazabava.net B2B priporočamo sklenitev pogodbe. Vabimo vas, da podate zahtevek za sklenitev pogodbe B2B: info@mojazabava.si.

Mladoletne osebe

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Upravitelj ne bo sprejemal naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecno dovoljenje staršev ali skrbnikov. Upravitelj brez izrecnega dovoljenja staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako upravitelj tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, lahko pa te podatke posreduje staršem oziroma skrbnikom. Upravitelj ne bo ponujal prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

Obveza odgovornosti

Upravitelj spletnega portala www.mojazabava.si, družba Moja zabava d.o.o. zagotavlja, da se bo po svojih najboljših močeh trudil zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naših straneh. Prav tako ne zagotavljamo kakovosti, varnosti, finančne zanesljivosti in drugih lastnosti pri ponudnikih izdelkov ali storitev, ki so zunanji dobavitelj oziroma vselej tam, kjer je upravitelj le posrednik med kupcem in prodajalcem produkta ali storitve. Vse to velja tudi za male oglase, kjer prav tako ne jamčimo za ponudbo in druge lastnosti ter procese. Čeprav se upravitelj trudi zagotoviti natančne fotografije in video predstavitve prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije in video predstavitve jemati kot simbolične. Fotografije in video predstavitve ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Dodatna opozorila in obvestila

Prizadevamo si, da bi bili vsi naši produkti in storitve varne in zanesljive. Za pravilno in varno delovanje je nujno prebrati tudi originalna navodila, ki so priložena produktu. To še zlasti velja za izdelke, ki so namenjeni otrokom ali zaužitju.

Ker obstajajo na spletnih straneh portala www.mojazabava.si tudi nekatere povezave na druge spletne strani, ki niso v povezavi z družbo in nad katerimi družba, nima nadzora, družba Moja zabava d.o.o., ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh. Družba Moja zabava d.o.o., si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani dodajanja ali odstranitve vsebin, objavljenih na spletni portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net kadarkoli, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

Prav tako vas obveščamo, da ne odgovarjamo za morebitne zlorabe osebnih ali finančnih podatkov, razen če bi do tega prišlo na spletnih straneh portala www.mojazabava.si in www.mojazabava.net. Vsaka zloraba osebnih ali bančnih podatkov je kazniva in bo prijavljena pristojnim oblastem.

Pomoč uporabnikom

Cenjeni uporabniki. Upravitelj portala www.mojazabava.si ter www.mojazabava.net družba se trudi, da bi imeli široko paleto blaga (produktov) in storitev in da bi bil vaš nakup preprost in hiter. V primeru morebitnih vprašanj, nejasnosti ali če potrebujete dodatne informacije oziroma želite produkt, ki ni v naši ponudbi vas prosimo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti info@mojazabava.si.

Spletni informacijsko komunikacijsko trgovski portal www.mojazabava.si in www.mojazabava.net smo ustvari za vas. Zato je naša ključna skrb namenjena prav vam. Za vas skrbimo, da so nakupi 100% varni. Da ste ustrezno informirani in izobraženi, da so podatki točni, da je spekter informacij, produktov in storitev širok in aktualen. Da hitro rešujemo morebitne zaplete in da služimo vam. Vljudno vas vabimo, da nam pomagate izboljšati naše poslovanje, zato so vaši predlogi dragoceni in dobrodošli.

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas.

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.