You are 0.0 away from free shipping

O nas

Moja zabava d.o.o. je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2011.

Spletna trgovina mojazabava.si je nastala v želji, da bi lahko vsaka družina oz. starš enostavno in hitro organiziral zabavo. Organizacija zabave za vas ali vašega malčka je tako ne glede na prostor (pred hišo ali v stanovanju) enostavna.

V času, ko se nam zdi, da se naše življenje odvija s svetlobno hitrostjo, je še kako pomembno, da čas, ki ga imamo na razpolago za svojo družino, preživimo kakovostno. Čas opravkov, kot so nakupi in iskanje točno določenih izdelkov pa časovno čim bolj skrajšamo.

Naša vizija:

biti najboljša, najbolj všečna, zaupanja vredna in spoštovana družba v naši industriji.

Naše poslanstvo je:

Da navdihujemo ponos in zvestobo v naših kolegih in kupcih z zagotavljanjem trajnostne rasti in dobička z nenehnimi inovacijami, izjemno kakovostjo in storitvami v prijetnem in zabavnem okolju.

Spletna trgovina www.mojazabava.si vam omogoča, da z nekaj kliki pričarate nepozabno zabavo za svojega otroka. Moja zabava ni pozabila niti na odrasle, saj ponuja nešteto artiklov in pripomočkov ter idej za čudovita praznovanja.

V naši ponudbi najdete izdelke za vse vrste praznovanj in zabav, kot so: 

  • rojstni dnevi
  • obletnice
  • zabave za krst, obhajila in birme

Poleg naštetih praznovanj vam ponujamo odličen izbor izdelkov in dekoracij za:

  • poroke
  • dekliščine
  • fantovščine
  • vrtne zabave

Torte za vse priložnosti na vaši mizi in zabavi ne sme manjkati. Naša ponudba tort vam bo dodala piko na i praznovanju, saj vam zagotavljamo pripravo po meri slavljenca. Torte izdelujemo iz naravnih surovin in iz sezonskega sadja.

Ponašamo se za največjo trgovino z izdelki za praznovanja na enem mestu. Naša ponudba obsega vse za potrebe praznovanj. Ponujamo vam kozarčke, krožnike, prtičke, pribor, široko paleto balonov, napise, različne svečke, persionalizirane torte in majice. Vi in vaš otrok si z našimi idejami lahko pripravite najboljšo zabavo o kateri bodo vaši gostje govorili še dolgo po tem.

Vodilo našega poslovanja sta vaše zadovoljstvo in zaupanje.

100 % VAREN NAKUP

MAESTRO, VISA, MASTERCARD, PAYPAL

POMOČ

POGOVOR V ŽIVO ALI TEL.: 040/975-662

HITRA DOSTAVA

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 EUR!

NOVICE

Ostanite z nami v stiku in se prijavite na e-novice.