You are 0.0 away from free shipping

Home page - Baloni - Baloni iz folije - Baloni za rojstne dneve

Cars 3 balon folija

Strela McQueen
Strela McQueen Cars 0026635353649 3536401 4675
SKU Code: 3536401
Cars 3 balon folija
InStock
In stock
€6.40
-0%
€6.40

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Cars 3 balon folija je kvadratne oblike. Balon junaka je nujno potreben za popestritev tvoje zabave. Balon lahko napolnite z zrakom ali s helijem, ki poskrbi, da bo vaš balon lebdel še dolgo in krasili prostor vsaj še tri tedne po polnitvi.

  • 1x Cars 3 balon folija.
  • Velikost balona 86 x 81cm.
  • Balon z potiskom junaka in njegovih kolegov.

Podrobnosti izdelka

Za lažje nošenje in igranje je priporočeno, da se balon nosi pritrjen na trak. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, rojstne dneve, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V paketu je en balon, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. 

Za popolen učinek, pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dogodek. Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavrzite in jih reciklirajte kot plastiko.

  • Folia balon se lahko polni z helijem ali zrakom.
  • Primeren za rojstnodnevne zabave ali kot darilo.

Najboljša zabava je z Mojo zabavo!

Lastnosti

Dodatki za zabavo Baloni
Otroški rojstni dan Dečki
Baloni iz folije Baloni za rojstne dneve