Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Baloni

Baloni pastel Zeleni - 10 balona

Baloni pastel Zeleni - 10 balona SB5P-003 21037
Baloni pastel Zeleni - 100 balona SB5P-003-1 21038
Baloni pastel Zeleni - 10 balona
InStock
Baloni pastel Zeleni - 10 balona
Baloni pastel Zeleni - 100 balona
Na zalihi
1,60 EUR
-0%
1,60 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baloni pastel Zeleni vam popestrijo vaše praznovanje. Baloni so izredno kakovostni, pastel barve in velikosti premera 13 cm. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. 

Top zabava je z Mojo zabavo!

Detaljnije informacije

 Primerni so za najrazličnejše priložnosti- otroške zabave, poroke, rojstne dneve, razne sprejeme, obletnice, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu balonov je 10 zelenih balonov ali 100 kom, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev z več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Balone polnite samo z zrakom, saj so baloni premajhni za možnost lebdenja. Za lažje polnjenje 13 cm oz. 5" balonov, vam priporočamo tlačilko, saj tako lažje in hitreje napolnete balone. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni pastel Zelen, 13 cm, zelene barve.

  • Vsebina 10 ali 100 kom.
  • Napolnijo se do velikosti 13 cm.
  • Ponite samo z zrakom.
Opozorilo! Otroci pod 8 let starosti lahko pogoltnejo ali se zadušijo z nenapihnjenim ali počenim balonom, zato naj se zagotovi nadzor odrasle osebe. Shranite nenapihnjene balone stran od otrok. Odstranite počene balone takoj, Baloni so iz naravnega lateksa, kar lahko povzroča alergije. Uporabite tlačilko za napihovanje balonov! Lateks baloni so 100% razgradljivi in ne onesnažujejo okolja. Balone lahko napihujete s helijem ali z zrakom. Shranite ta navodila za nadaljno uporabo.

Tehnički podaci

Tip boje Pastel
Velikost balona 13 cm
Baloni od lateksa Baloni za rođendan, Jednobojni baloni
Boja balona Zelena
Dodaci za zabavu Baloni
Material Lateks