Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Baloni

Baloni pink-Leptirići

Valentinovo SB14M-217-081 1354
SKU kod: SB14M-217-081
Baloni pink-Leptirići
InStock
Na zalihi
3,90 EUR
-0%
3,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Brzi pregled

 • 10 kom metalik pink balona-Leptirići
 • Lateks balone možete puniti helijem ili zrakom
 • Veličina 30 cm odn. 12"
 • Baloni sa temom leptirića.

O proizvodu:

Začinite vašu proslavu s tematskim balonima. Baloni su vrlo kvalitetni, imaju metalik sjaj i u promjeru mjere 30 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Prikladni su za široki spektar događaja, kao što su: zabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razni prijemi, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu. S uključenjem balona u dekoraciju vaše zabave nećete promašiti.

Detaljnije informacije

Brzi pregled

 • 10 kom metalik pink balona-Leptirići
 • Lateks balone možete puniti helijem ili zrakom
 • Veličina 30 cm odn. 12"
 • Baloni sa temom leptirića.

O proizvodu:

Začinite vašu proslavu s tematskim balonima. Baloni su vrlo kvalitetni, imaju metalik sjaj i u promjeru mjere 30 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Prikladni su za široki spektar događaja, kao što su: zabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razni prijemi, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu. S uključenjem balona u dekoraciju vaše zabave nećete promašiti. Zato odaberite ovaj neophodan dekoracijski dodatak, koji je stvoren za svaku veselu proslavu i zabavu. Baloni iz najobičnije prostorije stvore poseban, svečani ambijent. Pri tome savjetujemo da koristite velike balone te da kombinirate njihovu veličinu i boju jer ćete samo tako postići maksimalni učinak. Objesite više balona zajedno s raznim ukrasnim trakama i napravite lijep buket koji će ukrasiti sobu ili stol. S idejama i savjetima o tome kako ukrasiti vaš prostor, rado ćemo vam pomoći. Kombinirajte balone s drugim party proizvodima i ostavite dojam na vašim gostima. U jednom setu balona ima 10 metalik balona, što je dovoljno za početak vaše dekoracije. Za savršen učinak savjetujemo dekoraciju s više setova, ovisno o veličini prostora u kojem organizirate vašu zabavu. Balone možete puniti helijem ili zrakom.Helij i Hi float tekućinaosigurati će dugo lebdenje balona, čak i do dva tjedna nakon punjenja. Balon može biti i lijep suvenir na odličnu zabavu, kojeg gost može odnijeti kući. Balone možete nakon što zabava završi reciklirati.

Baloni 30 cm pink boje-Leptirići

 • Sadržaj 10 kom.
 • Punite helijem ili zrakom.
 • Punjenje do veličine 30 cm.
 • Pogodno za sve zabave.
Baloni nisu igračka stoga nisu prikladni za djecu mlađu od 8 godina. Postoji mogućnost ugušenja s puknutim ili oštećenim balonom. Proizvod obavezno koristiti uz nazočnost odrasle osobe.  

Tehnički podaci

Baloni od lateksa Baloni za vjenčanje
Dodaci za zabavu Baloni
Velikost balona 30 cm