Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Baloni

Baby Panda-Airwalker

Divlje životinje 2357201 538
SKU kod: 2357201
Baby Panda-Airwalker
InStock
Na zalihi
11,90 EUR
-0%
11,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1.

Sadržaj:

 • 1x kvalitetni Baby Panda AirWalker Folija balon.
 • Pogodno kao poklon gostitelju zabave.
 • Veličina balona je 53 cm x 46 cm.
 • Folija balon puni se zrakom.

Opis:

Začinite vašu zabavu s prekrasnim AirWalker folija balonom Baby Panda. Balon je vrlo kvalitetan, imaju metalik sjaj i mjeri 53 cm x 46 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Posebna značajka Airwalker Baby Panda balona je u tome da mu nije potreban dodatni uteg jer je napravljen tako da izgleda kao da hoda pored vas.

Detaljnije informacije

Sadržaj:

 • 1x kvalitetni Baby Panda AirWalker Folija balon.
 • Pogodno kao poklon gostitelju zabave.
 • Veličina balona je 53 cm x 46 cm.
 • Folija balon puni se zrakom.

Opis:

Začinite vašu zabavu s prekrasnim AirWalker folija balonom Baby Panda. Balon je vrlo kvalitetan, imaju metalik sjaj i mjeri 53 cm x 46 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Posebna značajka Airwalker Baby Panda balona je u tome da mu nije potreban dodatni uteg jer je napravljen tako da izgleda kao da hoda pored vas. Prikladni su za široki spektar događaja, kao što su:zabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razni prijemi, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu.S uključenjem balona u dekoraciju vaše zabave nećete promašiti. Zato odaberite ovaj neophodan dekoracijski dodatak, koji je stvoren za svaku veselu proslavu i zabavu. Baloni iz najobičnije prostorije stvore poseban, svečani ambijent. Pri tome savjetujemo da koristite velike balone te da kombinirate njihovu veličinu i boju jer ćete samo tako postići maksimalni učinak. Objesite više balona zajedno s raznim ukrasnim trakama  i napravite lijep buket koji će ukrasiti sobu ili stol. S idejama i savjetima o tome kako ukrasiti vaš prostor, rado ćemo vam pomoći. Kombinirajte balone s drugim party proizvodima i ostavite dojam na vašim gostima. U paketu se nalazi jedan balon, što je dovoljno za početak vaše dekoracije. Za savršen učinak savjetujemo dekoraciju s više setova, ovisno o veličini prostora u kojem organizirate vašu zabavu. Balone možete puniti helijem ili zrakom.Helij i Hi float tekućina osigurati će dugo lebdenje balona, čak i do dva tjedna nakon punjenja. Balon može biti i lijep suvenir na odličnu zabavu, kojeg gost može odnijeti kući.. Balone možete nakon što zabava završi reciklirati.

Baby Panda-Airwalker, 53 cm x 46 cm, Party proizvod

 • Sadržaj 1x Folija balon Baby Panda.
 • Balon je napravljen od posebne folije i puni se helijem ili zrakom.
 • Pogodno za poklon.
Baloni nisu igračka stoga nisu prikladni za djecu mlađu od 8 godina. Postoji mogućnost ugušenja s puknutim ili oštećenim balonom. Proizvod obavezno koristiti uz nazočnost odrasle osobe.

Tehnički podaci

Baloni od folije Airwalker baloni