Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Baloni - Baloni od lateksa - Baloni za vjenčanje

Veliki Balon NAŠE VJENČANJE

Vjenčanje 40491 771
SKU kod: 40491
Veliki Balon NAŠE VJENČANJE
OutOfStock
Na zalihi
9,90 EUR
-0%
9,90 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Sadržaj:

 • 1x kvalitetan metalik Veliki Balon NAŠE VJENČANJE.
 • Veličina balona je 75 cm.
 • Balon s potiskom.
 • Lateks balon možete puniti helijem ili zrakom.

O proizvodu:

Veliki Balon NAŠE VJENČANJE idealan je dodatak na svakoj proslavi.  Balon je vrlo kvalitetan, ima metalik sjaj u zlatnoj boji i u promjeru mjeri 75 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Prikladni su za različite zabavezabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razne prijeme, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu.

Detaljnije informacije

Sadržaj:

 • 1x kvalitetan metalik Veliki Balon NAŠE VJENČANJE.
 • Veličina balona je 75 cm.
 • Balon s potiskom.
 • Lateks balon možete puniti helijem ili zrakom.

O proizvodu:

Veliki Balon NAŠE VJENČANJE idealan je dodatak na svakoj proslavi.  Balon je vrlo kvalitetan, ima metalik sjaj u zlatnoj boji i u promjeru mjeri 75 cm. Baloni čine zabavu još zabavnijom te uljepšaju atmosferu u kojoj se održava zabava. Prikladni su za različite zabave - zabave za djecu, vjenčanja, rođendani, razne prijeme, godišnjice, a možete ih i pokloniti - same balone kao poklon ili kao dodatak vašemu poklonu. S uključenjem balona u dekoraciju vaše zabave nećete promašiti. Zato odaberite ovaj neophodan dekoracijski dodatak, koji je stvoren za svaku veselu proslavu i zabavu. Veliki Baloni iz najobičnije prostorije stvore poseban, svečani ambijent. Pri tome savjetujemo da koristite velike balone te da kombinirate njihovu veličinu i boju jer ćete samo tako postići maksimalni učinak. Objesite više balona zajedno s raznim ukrasnim trakama i napravite lijep buket koji će ukrasiti sobu ili stol. S idejama i savjetima o tome kako ukrasiti vaš prostor, rado ćemo vam pomoći. Kombinirajte balone s drugim party proizvodima i ostavite dojam na vašim gostima. U paketu je 1 balon, što je dovoljno za početak vaše dekoracije. Za savršen učinak savjetujemo dekoraciju s više setova, ovisno o veličini prostora u kojem organizirate vašu zabavu. Balone možete puniti helijem ili zrakom. Helij i Hi float tekućina osigurati će dugo lebdenje balona, čak i do dva tjedna nakon punjenja. Balon može biti i lijep suvenir na odličnu zabavu, kojeg gost može odnijeti kući. Balone možete nakon što zabava završi reciklirati.

Veliki Balon NAŠE VJENČANJE, 75 cm, metalik zlati boji

 • Sadržaj 1 kom.
 • Punite helijem ili zrakom.
 • Punjenje do veličine 75 cm.
 • Pogodno za sve zabave.
Baloni nisu igračka stoga nisu prikladni za djecu mlađu od 8 godina. Postoji mogućnost ugušenja s puknutim ili oštećenim balonom. Proizvod obavezno koristiti uz nazočnost odrasle osobe.

Tehnički podaci

Baloni od lateksa Baloni za vjenčanje
Dodaci za zabavu Baloni