Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Baloni - Baloni od lateksa - Jednobojni baloni

Baloni Aquamarine Zeleni - 10 balona

10 balonov - 30 cm
10 balonov - 30 cm Zelena zabava
Baloni Aquamarine Zeleni - 10 balona copy
Baloni Aquamarine Zeleni - 10 balona copy copy
Baloni Aquamarine Zeleni - 10 balona SB14P-083A 21094
Baloni Aquamarine Zeleni - 100 balona copy
Baloni Aquamarine Zeleni - 100 balona copy copy
Baloni Aquamarine Zeleni - 100 balona SB14P-083A-100 5916
Baloni Aquamarine Zeleni - 10 balona
InStock
100 balonov
10 balonov
Brez
Zrak
Helij
Na zalihi
8,50 EUR
-0%
8,50 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baloni Aquamarine Zeleni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Velikost balonov je 30 cm. Balone lahko napolnimo z helijem ali zrakom

  • Dostava polnjenih balonov nad 10 kom, na željeno lokacijo, se obračuna naknadno.
Top zabava je z Mojo zabavo!

Detaljnije informacije

Primerni so za najrazličnejše priložnosti - otroške zabave, poroke, rojstne dneve, razne sprejeme, obletnice, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu balonov je 10 zelenih balonov, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev s več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Balone lahko napolnite z zrakom ali s helijem. Helij in Hi float tekočina poskrbita, da bodo vaši baloni lebdeli še dolgo in krasili prostor vsaj še dva tedna po polnitvi. Balon je lahko tudi prijeten spominek na prijetno zabavo, katerega gost odnese s seboj. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni pastel Zeleni, 30 cm, Aquamarine Zeleni.

Vsebina 10 kom.
Napolnijo se do velikosti 30 cm.
Ponite z helijem ali zrakom.
Primerni za vse zabave.

Opozorilo! Otroci pod 8 let starosti lahko pogoltnejo ali se zadušijo z nenapihnjenim ali počenim balonom, zato naj se zagotovi nadzor odrasle osebe. Shranite nenapihnjene balone stran od otrok. Odstranite počene balone takoj, Baloni so iz naravnega lateksa, kar lahko povzroča alergije. Uporabite tlačilko za napihovanje balonov! Lateks baloni so 100% razgradljivi in ne onesnažujejo okolja. Balone lahko napihujete s helijem ali z zrakom. Shranite ta navodila za nadaljno uporabo.

Tehnički podaci

Tip boje Pastel
Velikost balona 30 cm
Boja balona Zelena
Baloni od lateksa Jednobojni baloni
Dodaci za zabavu Baloni