Još 0.0 do besplatne dostave.

Početna stranica - Baloni - Baloni od lateksa - Jednobojni baloni

Baloni pastel Pink - 10 balona

Ružicasta zabava
Baloni pastel Pink - 10 balona SB5P-006 21056
Baloni pastel Pink - 100 balona SB5P-006-1 2727
Baloni pastel Pink - 10 balona
InStock
100 balonov
10 balonov
Na zalihi
1,60 EUR
-0%
1,60 EUR

Warning

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Baloni pastel Pink so za najrazličnejše priložnosti- otroške zabave, poroke, rojstne dneve, razne sprejeme, obletnice, lahko pa jih tudi podarite - samostojno ali kot dodatek k darilu

Top zabava je z Mojo zabavo!

Detaljnije informacije

Popestrite svoje praznovanje z Baloni pastel Pink barve. Baloni so izredno kakovostni in premera 13 cm. Baloni naredijo vsako zabavo še bolj zabavno in popestrijo ambient, kjer se odvija vaša zabava. Z vključitvijo balonov v dekoracijo zabave ne boste nikoli zgrešili. Torej izberite ta nepogrešljiv dekoracijski dodatek, ki je ustvarjen za vsako veselo praznovanje in zabavo. Baloni iz navadnega prostora pričarajo poseben, svečan ambient. Pri tem svetujemo, da je balonov veliko, le tako bo učinek maksimalen. Združite več balonov skupaj z različnimi dekorativnimi trakovi in naredite prekrasen šopek, ki bo krasil prostor ali mizo. Z idejami in svetovanjem, kako okrasiti vaš prostor, vam bomo z veseljem pomagali. Kombinirajte balone še z drugimi party izdelki in naredite vtis na vaše goste. V enem setu balonov je 10 Pink balonov ali 100 kom, kar je ravno prav za začetek vaše dekoracije. Za popolen učinek pa svetujemo okasitev z več seti, odvisno od velikosti prostora, kjer se bo odvijala vaša zabava ali dokodek. Balone polnite samo z zrakom, saj so baloni premajhni za možnost lebdenja. Za lažje polnjenje 13 cm oz. 5" balonov, vam priporočamo tlačilko, saj tako lažje in hitreje napolnete balone. Balone ob končani zabavi lahko tudi zavržete in jih reciklirajte kot plastiko.

Baloni pastel Pink, 13 cm, Pink barve.

  • Vsebina 10 ali 100 kom.
  • Napolnijo se do velikosti 13 cm.
  • Ponite samo z zrakom.
Opozorilo! Otroci pod 8 let starosti lahko pogoltnejo ali se zadušijo z nenapihnjenim ali počenim balonom, zato naj se zagotovi nadzor odrasle osebe. Shranite nenapihnjene balone stran od otrok. Odstranite počene balone takoj, Baloni so iz naravnega lateksa, kar lahko povzroča alergije. Uporabite tlačilko za napihovanje balonov! Lateks baloni so 100% razgradljivi in ne onesnažujejo okolja. Balone lahko napihujete s helijem ali z zrakom. Shranite ta navodila za nadaljno uporabo.

Tehnički podaci

Tip boje Pastel
Velikost balona 13 cm
Baloni od lateksa Baloni za rođendan, Jednobojni baloni
Boja balona Ružičasta
Dodaci za zabavu Baloni
Material Lateks